Фан-клуб ФК «Динамо» став партнером дитячого турніру «Kovel Cup Time»

Фан-клуб ФК «Динамо» став партнером дитячого турніру «Kovel Cup Time»

У турнірі приймало участь 20 команд 2009 року народження з 8-ми областей України та Білорусі.

Уперше партнером фестивалю футболу «Kovel Cup Time» став офіційний Фан-клуб ФК «Динамо» Київ, представники фан-клубу подарували учасникам турніру календарі, журнали, шарфи, книги та іншу футбольну атрибутику ФК «Динамо».

За підсумками змагань команди розташувалися в турнірній таблиці наступним чином:

1 місце «Волинь» (Луцьк).
2 місце ЦОР «Брест» (Білорусь).
3 місце ДЮФК «Волинь» (Нововолинськ).

Хтозна, можливо, хтось із юних футболістів колись стане гравцем ФК «Динамо».

«Мені дуже сподобалось брати участь у турнірі, тому що в нас було багато ігор і я отримав класні подарунки на згадку, зараз я граю у ДЮФК «Тайм», але клуб, за який я мрію грати, це ФК «Динамо»» - поділився враженнями гравець ДЮФК «Тайм» Назар Кузьмич.

Організатори побажали усім учасникам турніру здоров'я та перемог у подальших іграх, а представники Фан-клубу запросили юних футболістів на екскурсію стадіоном «Динамо» імені Валерія Лобановського та  на матчі ФК «Динамо».

Нагадуємо, що найближxі матчі «Динамо» відбудуться в середу, 20 лютого, о 14:00 на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського в рамках розіграшу раунду плей-оф Юнацької Ліги УЄФА сезону 2018/2019, у якому київське «Динамо» U19 прийме туринський «Ювентус», та 21 лютого о 22:00 на стадіоні «НСК Олімпійський» матч-відповідь плей-оф Ліги Європи УЄФА «Динамо» - «Олімпіакос».

Фан-клуб ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер