Відкрите тренування – свято для всіх

Відкрите тренування – свято для всіх

Сьогодні вперше в історії київського «Динамо» було проведене відкрите тренування для вболівальників на клубному стадіоні імені Валерія Лобановського. Незважаючи на дощ, під акомпанемент якого проходило тренування, людей на трибунах зібралось чимало – близько тисячі. І зібрались уболівальники недарма – оскільки улюблений клуб подарував їм справжнісіньке свято.

Окім усього іншого, унікальний шанс потренуватись із першою командоб отримали вихованці дитячо-юнацької школи «Динамо» – команда, укомлектована хлопцями 1994 р.н. (тренер – Кіношенко Валерій Васильович). Упродовж години хлопці проводили розминку та ігрові вправи разом зі своїми кумирами, навчаюсь самі і, не без того, повчаючи їх.

Фан-клуб «Динамо» також приготував для вболівальників сюрпризи. Серед знавців історії клубу було розіграно десять FanСard, а також шарфів «Динамо». По завершенні тренування футболісти вибили на трибуни завчасно приготовані м’ячі, після чого терпляче давали автографи і фотографувались з усіма бажаючи. І це все, повторимось, під проливним дощем!

Уболівальники, зі свого боку, в боргу не залишились. Так, наприклад, прихильниця «Динамо» з Кіровограда подарувала улюбленій команді і особисто своєму улюбленому гравцю – воротарю Олександру Шовковському.

Що ж, усі залишись задоволенні спілкуванням – і вболівальники, і футболісти, і тренерський штаб. А нам залишається побажати, щоб подібні заходи ввійшли в традицію.

 

Фотогаерея тренування

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер