Швеція – Україна – 0:1. Народження нової збірної

Швеція – Україна – 0:1. Народження нової збірної

У матчах із Голландією і Швецією вболівальники змогли побачити різні за складами і смислом ігри збірної України. Тиждень шквальної критики після невдалої гри з «оранжевими» не пройшов безслідно і на гру зі скандинавами Олексій Михайличенко прийняв ризиковане, зате далекоглядне рішення – задіяти новачків. У підсумку наша збірна перемогла 1:0 і особливо приємне враження залишив зміст гри, зокрема колективні дії українців. Гравці вступали і вигравали єдиноборства, швидко переходили із захисту в атаку, нанесли багато ударів у площину воріт. Як результат – цілком заслужена перемога над одним із учасників Євро-2008, яке стартує за тиждень.

Уболівальники «Динамо» в матчі проти шведів знайшли незвично мало гравців улюбленої команди. Лише Віталій Мандзюк вийшов у другому таймі, а Андрій Несмачний і зовсім залишився на лаві запасних.

Перший тайм пройшов у рівній боротьбі і запам’ятався швидкими контр випадами кожної з команд. Небезпечно пробивали в нашій збірній
Кучер, Кравченко, Гоменюк, Гай, Назаренко. Після перерви на перші ролі вийшов нападник Селезньов. Але єдиний м’яч забив не майбутній гравець «Шахтаря», а найдосвідченіший серед українців – Назаренко. Майстер дальніх ударів на 82-й хвилині пробив із 18 метрів і м’яч, оминувши воротаря, влетів у ворота. За час, що залишився до фінального свистка, підопічні Михайличенка провели кілька небезпечних атак, утримавши переможний результат і забезпечивши гарний настрій напередодні відбірних матчів Кубка світу-2010.


Швеція - Україна - 0:1 (0:0)

Україна:
П'ятов, Ярмаш, Русол (Чигринський, 46), Кучер, Шевчук, Левченко (Мандзюк, 46), Кравченко, Гай, Назаренко, Гоменюк (Гладкий, 66), Селезньов.

Гол: Назаренко (82).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер