Євро-2020 перенесено на рік через надзвичайну ситуацію з COVID-19

Євро-2020 перенесено на рік через надзвичайну ситуацію з COVID-19

Турнір планують провести з 11 червня до 11 липня 2021-го року. Нагадаємо, що цьогорічний чемпіонат мав відбутися з 12-го червня по 12 липня. Планувалося, що матчі пройдуть у 12 містах Європи.

УЄФА ставить на чільне місце здоров'я всіх, хто причетний до футболу, і хоче уникнути непотрібного тиску на громадські служби в країнах, що приймають матчі. Перенесення дозволить дограти всі національні турніри, які були припинені через надзвичайну ситуацію з COVID-19.

Усі турніри і матчі УЄФА (зокрема товариські) серед чоловічих і жіночих клубів і збірних відкладені до подальших розпоряджень. Стикові матчі ЄВРО-2020 і спаринги збірних, призначені на кінець березня, пройдуть під час вікна для міжнародних матчів на початку червня, якщо дозволить поточна ситуація.

Додамо, що на Євро-2020 мали шанс зіграти динамівці Віталій Миколенко, Віктор Циганков, Олександр Караваєв, Віталій Буяльський, Сергій Сидорчук, Володимир Шепелєв, Микита Бурда, які брали участь у відбірних матчах. Також до національної збірної під час кваліфікації Євро-2020 викликалися Денис Бойко, Артем Шабанов та Микола Шапаренко.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер