Євро-2018 (U-19). Збірна України вирвала перемогу у Франції!

Євро-2018 (U-19). Збірна України вирвала перемогу у Франції!

У вівторок, 17 липня, у Фінляндії, у місті Вааса, відбувся перший матч збірної України групового етапу юнацького чемпіонату Європи 2018 року (U-19) проти збірної Франції. У цьому поєдинку взяли участь п’ятеро «динамівців»: голкіпер Владислав Кучерук, захисники Денис Попов і Віталій Миколенко, півзахисники Сергій Булеца та Георгій Цитаїшвілі. Усі перелічені представники київського клубу вийшли на поле зі стартових хвилин.

Рахунок у матчі відкрив півзахисник «Динамо» (Київ) Георгій Цитаїшвілі. На 13-й хвилині він, пробивши повз захисника та голкіпера команди суперника, влучив у правий нижній кут воріт Франції. Через 10 хвилин на гол Цитаїшвілі відповів результативним ударом Рафік Гітан, який після передачі від партнера по команді з правого флангу в центр поцілив під поперечину воріт українців. На 86-й хвилині півзахисник київського «Динамо» Сергій Булеца вдало реалізував гольовий момент. Все почалося з нереалізованого моменту Франції, після чого гравці збірної України розпочали контратаку. Сергій Булеца прийняв довгу передачу від партнера, пробіг із м’ячем майже через половину поля і точно пробив у ворота французів, таким чином вивівши свою команду вперед у рахунку. Збірній Франції U-19 відігратися не вдалося, тож поєдинок завершився перемогою підопічних Олександра Петракова із рахунком 1:2. На рахунку української національної команди тепер є три залікових бали.

Другий поєдинок групового етапу юнацького чемпіонату Європи-2018 (U-19) збірна України проведе 20 липня о 18:30 за київським часом у місті Сейнайокі, де побореться зі збірною Англії.

Фото – uefa.com

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер