Євро-2018 (U-19). Збірна України зіграла внічию зі збірною Англії

Євро-2018 (U-19). Збірна України зіграла внічию зі збірною Англії

У п’ятницю, 20 липня, відбувся другий матч групового етапу Євро-2018 між юнацькими збірними України та Англії, де грають футболісти до дев’ятнадцяти років. За збірну України в цьому матчі зіграли п’ятеро футболістів київського «Динамо»: голкіпер Владислав Кучерук, захисники Денис Попов і Віталій Миколенко та півзахисники Сергій Булеца і Георгій Цитаїшвілі. Всі представники київської команди вийшли на поле зі стартових хвилин поєдинку.

Англійці відкрили рахунок на восьмій хвилині зустрічі. Після подачі з кутового з правого флангу м’яч потрапив до Маркуса Таверньєра, який точним ударом лівою ногою повз велику кількість гравців обох збірних влучив у ворота української команди та зробив рахунок 0:1 на користь збірної Англії.

На 39-й хвилині українці зрівняли рахунок на табло. Владислав Супряга чудово обробив та прийняв передачу від партнера по команді на правому фланзі та результативно пробив повз голкіпера у ворота збірної Англії, чим відновив рівновагу в матчі – 1:1.

Надалі обидві команди завдавали небезпечних ударів, зокрема у площину воріт суперника, проте результативними вони не стали. Тож матч між збірними України та Англії U-19 завершився нічиєю 1:1.

Третій поєдинок групового етапу юнацького чемпіонату Європи 2018 року збірна України проведе у понеділок, 23 липня, проти збірної Туреччини. Матч відбудеться у фінляндському місті Сейнайокі та розпочнеться о 18:30 за київським часом.

Фото – uefa.com

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер