Євген ЯСТРЕБИНСЬКИЙ: «Цей турнір допоміг нам виявити наші недопрацювання»

Євген ЯСТРЕБИНСЬКИЙ: «Цей турнір допоміг нам виявити наші недопрацювання»

- У нашої команди була велика пауза, адже минулий сезон ми закінчили ще в середині червня. Але за ці дні ми надолужили деякі тактичні, технічні, ігрові моменти. Кожну гру ми розбирали, вказували на помилки. У першому матчі ми пропустили два м'ячі з пенальті, у другому не реалізували безліч своїх моментів, пропустили гольову контратаку. При цьому функціональний стан не дозволив нам витримувати ігровий ритм.

У другий ігровий день в матчі зі "Славією" грали вже в цілому непогано. Але пропустили гол після дальнього удару. Це наша слабкість... Лише один удар суперників у ворота перетворився на гол. У матчі з "Кальярі" реалізували два моменти з п'яти гольових. Над реалізацією потрібно працювати у першу чергу. А також над позиційною обороною і позиційної атакою. Але в нас ще є час до початку чемпіонату, будемо набирати форму.

Цей турнір допоміг нам виявити наші недопрацювання. Ми побачили, що хтось дуже довго відпочивав, хтось не готовий, хтось не відповідає вимогам, тому що ряд гравців відверто випадає.

- Ваша команда заробила велику кількість стандартних положень, але відсоток їх реалізації виявився невисоким...

- Так, могли краще реалізовувати стандартні положення. Але ми тренуємось тільки шість днів, і цей аспект ще не встигли відпрацювати. Грубо кажучи, вирушили на цей турнір "з корабля на бал". Можливо, хтось думав що буде просто, а виявилося, що не все так просто.

- Ця команда проявила себе краще за інші в фіналі сезону ДЮФЛ. Як в цілому оцінюєте перспективність цих гравців?

- Зрозумійте, діти змінюються. Не можна з упевненістю сказати в такому віці, чи вийде з юного гравця Мессі. Хтось втомлюється від футболу, з'являються інші інтереси в житті. Хтось звикає, потрапляє до зони комфорту, і його влаштовує виходити на заміну. Але ж ми спрямовуємо хлопців на те, щоб вони постійно зростали в професійному плані. Потрібна конкуренція. У Києві на перегляді у нас залишилося ще кілька гравців. Ми проводили конкурсний набір. Деякі хлопці нас не влаштовують. Будемо їх мотивувати за рахунок конкуренції. За рахунок конкуренції вони повинні рости.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер