Євген ХАЧЕРІДІ: «Я радий, що продовжив контракт та залишаюся в «Динамо»

Євген ХАЧЕРІДІ: «Я радий, що продовжив контракт та залишаюся в «Динамо»

Про прийняття цього рішення, яке ще більше продовжило його перебування у стані «біло-синіх», центральний захисник розповів відвідувачам офіційного клубного сайту:

- Я радий, що продовжив контракт, і залишаюся в «Динамо». Що стосується «Шахтаря», вони, справді, мною цікавилися, це правда. Але я вирішив залишитися. Мені дуже комфортно в Києві, все ж таки, вже п'ятий рік тут мешкаю. Тому коли Ігор Михайлович запропонував новий контракт із новими умовами, я погодився. Не бачу сенсу щось змінювати. Коли-небудь, звичайно, хочу спробувати себе де-небудь у Європі, про це мріє, напевно, кожен футболіст. Мені 26 років, можливо, за рік або два буде така можливість. А поки я гравець «Динамо», й мені хочеться щось виграти з моєю командою.

- Судячи з усього, з головним тренером Олегом Блохіним ви вже порозумілися, знайшли спільну мову? Він навіть назвав вас одним із найсильніших захисників Європи...

- Так, спочатку не все було добре, але зараз усе гаразд. Моє завдання працювати, тренуватися. Звичайно, мені приємно, що Олег Володимирович вважає мене сильним захисником, але я не найкращий, мені ще є до чого прагнути, є компоненти, які потрібно покращувати у своїй грі. Наприклад, варто більше працювати над довгими передачами. Я прислухаюся до думки наставника.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер