Євген Ястребінський: «У першій грі розгойдувалися, а другу почали агресивніше»

Євген Ястребінський: «У першій грі розгойдувалися, а другу почали агресивніше»

- Тренери не бувають усім задоволені. До бажання хлопців претензій немає, а стосовно виконання, у цьому компоненті помилки завжди були і будуть, інше питання - як ми на них реагуємо. Стартові матчі завжди даються непросто. Якщо в першій грі ми розгойдувалися після довгої дороги в автобусі, раннього підйому зранку і звикали до манежу і покриття, то другу гру почали агресивніше, що і дало результат. Особливо сподобався перший тайм у виконанні нашої команди.

- Яка ваша думка про суперників - латвійський ФК «Тукумс 2000» та білоруський ФК «Мінськ»?

- Усі матчі турніру ми розглядаємо, як етап підготовки до другої частини сезону в першостях міста і України. Даємо зіграти всім хлопцям і більше дивимося на свою гру, а не на дії суперників.

- Бойченюк у першому матчі виконав ваше побажання брати на себе ініціативу, що призвело до красивого гола з дальньої відстані?

- Ініціатива у нас завжди вітається. Максим молодець, що взяв на себе сміливість і забив дальнім ударом. У нас були моменти, коли хлопці не могли вразити ціль із метра, а він наважився пробити з-за меж штрафного майданчика і влучив. Також добре, що стільки м'ячів у другому матчі забив Дзень. Головне, щоб він продовжував відзначатися і надалі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер