Євген Ястребінський: «У хлопців залишилися сили на фінальну гру і бажання перемогти»

Євген Ястребінський: «У хлопців залишилися сили на фінальну гру і бажання перемогти»

- Ближче до кінця турніру хлопці розігралися, крім того, ми в кожній грі проводили ротацію складу: хто в попередньому матчі виходив на заміну, у наступному грав із перших хвилин і навпаки. Словом, розділили ігровий час пропорційно, щоб усі отримали практику, адже це підготовчий турнір. Тому хлопці не втомилися, у них залишилися емоції на фінальну гру і бажання перемогти.

- ФК «Вільнюс» заслужено потрапив до фіналу? Ця команда сильніша за інших на турнірі?

- Усі їхні матчі я не бачив. На мою думку, також непогано виглядали «Даугавпілс» і БАТЕ, але перші поступилися тому ж «Вільнюсу», а другі - нам по пенальті. Матчі, які тривають два тайми по 20 хвилин, вельми швидкоплинні: якщо пропустити м'яч, потім мало часу, щоб відігратися.

- Чи вплинув на результат фінального поєдинку швидкий м'яч, забитий нашою командою вже на першій хвилині?

- Звичайно. Це була награна комбінація, ми згадали, як діємо в чемпіонаті, і ця комбінація пройшла у фінальному матчі тоді, коли це було потрібно. А після того, як забили другий і третій, хлопці могли вже спокійно, без тиску, напруги і нервування грати у свій футбол. Хоча ігрова напруга все одно була. «Вільнюс» непогана команда, у їхньому складі виступають сім кандидатів до збірної Литви свого віку, тож, дійсно, у фінал вони потрапили не просто так.

- Вилучення у складі суперника також полегшило завдання нашій команді?

- Звичайно. Але на той момент рахунок уже був 3:0, тому не можу сказати, що воно сильно вплинуло. Грали як у першому таймі, так і в другому, дотримуючись однієї структури.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер