Євген ЯСТРЕБІНСЬКИЙ: «Можливо, несподіваний пенальті вплинув на подальший хід гри»

Євген ЯСТРЕБІНСЬКИЙ: «Можливо, несподіваний пенальті вплинув на подальший хід гри»

- Звичайно, двох пенальті ми точно не очікували. «Дніпро» - непогана команда, ми знаємо її, зустрічалися з нею у фінальній стадії ДЮФЛ, з ними ігри завжди принципові. Так вийшло, що після перерви ми спочатку пропустили з пенальті, потім після кутового. Доводилося загострювати гру, але виходили «гойдалки» - небезпечні моменти як в одну сторону, так і в іншу.

Непогано зіграв воротар «Дніпра», нас же підвело завершення. Були моменти, коли ми тікали в атаки, але реалізувати їх не вдалося. За рахунку 2:1 на нашу користь, ми отримали трохи несподіваний пенальті, можливо, це позначилося на подальшому ході гри.

Господарі ж грали в себе вдома, перед своїми вболівальниками, батьками, тому намагалися переломити хід зустрічі на свою користь. Звісно, своїй команді ми не давали установку сідати до своїх воріт, навпаки, ми, як і раніше, накривали суперника, і в другому таймі грали так само, як і в першому.

Наприкінці зустрічі було багато емоцій, оскільки гравці господарів багато падали, тягнули час, провокували наших футболістів на ці моменти.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер