Євген ІСАЄНКО: «Стати найкращим бомбардиром мені допомогла команда»

Євген ІСАЄНКО: «Стати найкращим бомбардиром мені допомогла команда»

- На жаль, ми зіграли погано, не налаштувалися на поєдинок, вийшли на поле розслабленими, як чемпіони. Зібратися вдалося лише у другому таймі, після того, як тренери в перерві поговорили з нами. Тоді вже хоч щось почали показувати.

- Сьогодні ви грали на незвичній позиції, але вона для вас не нова?

- Ні, на цьому місці я грав ще в академії, тож знаю, що потрібно робити.

- Чому гра вийшла настільки емоційною? Адже вона не мала турнірного значення ні для «Динамо», ні для «Зорі»...

- Жодна з команд не любить програвати. У ролі тих, хто відіграється з перших хвилин, виявилися ми, тому потрібно було щось робити. Ми завелися, старалися. Перший м'яч пропустили досить швидко, і навіть не встигли після нього зібратися - щось виходити почало лише після другого. А до цього «Зоря» могла забити нам і більше. Повторюся, ми просто не налаштувалися.

- У другому таймі було багато фолів?

- Вони просто грали по рахунку, який їх влаштовував, намагалися збити темп нашої гри, оскільки ми нагнітали ситуацію біля їхніх воріт. Але десь не пощастило, ми не забили свої моменти, а вони нас не пробачили, провівши вдалу контратаку. У мене також був хороший момент, коли я відібрав м'яч, але пробив вище воріт. Потрібно було взагалі завдавати удару в дальній кут, можливо, хтось із наших хлопців заніс би м'яч у ворота. Але діяв на емоціях.

- Ви зіткнулися з суперником головами, чи все гаразд?

- Так, на щастя, почуваюся нормально. Я прокидав м'яч, а суперник у мене влетів, я навіть не зрозумів, що, власне, сталося, бачив, що у нього розбита голова. Це футбол, без травм і пошкоджень не буває.

- Призначення пенальті - ваша заслуга?

- Я проходив до воріт, а гравець стрибнув у підкаті. Було ще пару моментів, коли слід було забивати, але затягував. Кажуть, якщо пенальті б'є той, хто його заробив, - це погана прикмета, тому до м'яча підійшов Мащенко, але потім сказав бити мені, і я впевнено його реалізував.

- Крім того, що команда стала чемпіоном, у вас ще є індивідуальна заслуга - ви стали найкращим бомбардііром юнацької першості. Наскільки це для вас є важливим?

- Безумовно, це дуже приємно, хлопці допомогли мені забити більше за всіх, але на першому місці - командне досягнення. Усе склалося добре.

- Які надії пов'язуєте з новим єврокубковим сезоном у Юнацькій Лізі УЄФА?

- Зараз у нас буде відпустка, а потім уже зберемося і будемо готуватися. Хочеться пограти там уже побільше, а не вилетіти в першому ж раунді, як минулого разу. Сподіваюся, затримаємося там і обіграємо когось.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер