Євро (U-21). Надії розбилися об Іспанію

Євро (U-21). Надії розбилися об Іспанію

Надії української збірної на перемогу в третьому матчі групового турніру над Іспанією були повністю розбиті на футбольному полі. Три м’ячі без відповіді у ворота Каніболоцького зовсім позбавили шансів підопічних Павла Яковенка на продовження участі в турнірі. В результаті останнє четверте місце у групі та безславне повернення додому.

Перед матчем тренер нашої збірної ставив перед підопічними конкретне завдання – перемогти. Саме такий результат виводив Україну до плей-оф чемпіонату, даючи шанс поборотися за путівку на Олімпіаду. Втім, дива не сталося. Головні фаворити турніру, іспанці, з перших хвилин узяли гру під контроль. І хоча за ударами по воротах була приблизна рівновага, в їхній реалізації краще досягнув успіху суперник. До півгодини зустрічі у ворота України влетіли два м’ячі, а подальші спроби наших хлопців відігратися не принесли успіхів. У другому таймі арбітр призначив пенальті у ворота кожної з команд. І тут більше пощастило іспанцям – вони зі свого шансу скористалися.

Група «В». 3-й тур

Україна – Іспанія – 0:3 (0:2).

Україна:
Каніболоцький, Бутко, Чеснаков, Селін, Кривцов, Ракицький, Гармаш, Білий (Голодюк, 39), Ярмоленко (Віценець, 82), Коноплянка, Зозуля.

Іспанія: де Хеа, Ботіа, Домінгес, Віла, Монтойя (Аспілікуета, 82), Еррера, Алькантара, Мартинес (Парехо, 76), Адріан (Кркич, 81), Муніаїн, Мата.

Голи: Мата (10, 72, пен.), Адріан (27).

На 75-й хвилині Коноплянка не реалізував пенальті.

Вилучений: Гармаш (71).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)
Фото – uefa.com

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер