Євро (U-21): все вирішиться в останньому турі

Євро (U-21): все вирішиться в останньому турі

Невдача у стартовому матчі молодіжного Євро ще більше підвищила бойовий дух української збірної. Підопічні Павла Яковенка високих завдань із себе не знімають, маючи намір вийти з групи, для чого їм необхідно було набирати максимум очок у поєдинку з Англією. На жаль, перемогти британців не вдалося...

Наставник української дружини вніс до стартового складу корективи. Так, із перших хвилин на полі з'явилися динамівці Артем Кравець, який вдало вийшов на заміну проти чехів, віддавши гольовий пас, та Денис Гармаш. У середині другого тайму замість Кравця вийшов Роман Зозуля, а Коноплянку замінив Андрій Ярмоленко.

Гра збірної України цього вечора справила приємне враження. Обидві команди приблизно однаковий час володіли ініціативою, по черзі створюючи небезпечні моменти. В українців найреальніша можливість для взяття воріт була в Зозулі, який метрів із восьми пробив у ногу воротарю. Наприкінці зустрічі наші гравці намагалися організувати штурм воріт, але безуспішно.

Набравши в двох матчах одне очко, українці зберігають шанси на вихід до півфіналу. Для цього необхідно в останньому турі (19 червня) перегравати лідера групи, збірну Іспанії.

Група «В». 2-й тур

Україна
Англія 0:0

Україна:
Каніболоцький, Бутко, Ракицький, Кривцов, Селін, Чеснаков, Голодюк, Білий, Гармаш, Коноплянка (Ярмоленко, 63), Кравець (Зозуля, 69).

Англія:
Філдинг, Бертран, Джонс, Смоллінг, Уокер, Родуелл (Ленсбері, 57), Мансьєнн (Муамба, 89), Хендерсон, Роуз (Сінклейр, 58), Старридж, Уелбек.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Фото – Павло Кубанов, ФФУ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер