Емблема «Динамо» Київ найкраща у Прем'єр-лізі!

Емблема «Динамо» Київ найкраща у Прем'єр-лізі!

За основу рейтингу, що було складено порталом «Обозреватель», взяли п'ять оцінок: провідних студій дизайну та креативу, геральдистів, маркетологів, спортивних ЗМІ та вболівальників. Учасники журі розставляли емблеми по місцях. Найкращий логотип отримував 15 балів, найгірший – 1 бал. У тих випадках, коли учасників журі було кілька (дизайнери та ЗМІ), їхні оцінки підсумовувалися, й бали виставлялися за загальним результатом. Оцінка вболівальників визначена за допомогою голосування, доступного для користувачів Facebook, та на сайті – таким чином, кожен уболівальник міг голосувати лише одного разу, зате обрати кілька варіантів.

Емблема київського «Динамо» набрала 92% балів – 69 із 75-ти можливих. Логотип «біло-синіх», розроблений два роки тому на основі початкового варіанту 1927 року, мінімально випередив емблему львівських «Карпат» – що цікаво, найстарішу з представлених у рейтингу. Перемогу киянам віддали дизайнери, маркетологи та вболівальники. Журналістам більше подобається логотип «Карпат», а геральдистам – «Таврії».

«Лаконічність, прихильність традиціям. Три роки тому вважалася б застарілою, зараз же перебуває у тренді, але в майбутньому може знову виявитися «old school», – таку характеристику динамівській емблемі виставило агентство AGAMA Communications, що брало участь у складанні рейтингу.

Рейтинг емблем футбольних клубів Прем'єр-ліги:

1. «Динамо» Київ 69 балів

2. «Карпати» 68 балів

3. «Шахтар» 62 бали

4. «Таврія» 58 балів

5. «Дніпро» 50 балів

6. «Металіст» 43 бали

7. «Ворскла» 42 бали

8. «Зоря» 37 балів

9. «Говерла» 33 бали

10. «Чорноморець» 30 балів

11. «Металург» З 29 балів

12. «Металург» Д 25 балів

13. «Волинь» 24 бали

14. «Севастополь» 16 балів

15. «Іллічівець» 14 балів

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер