Еліт-ліга U14. 6-й тур. «Динамо» - ДВУФК «Дніпро» – 2:0

Еліт-ліга U14. 6-й тур. «Динамо» - ДВУФК «Дніпро» – 2:0

Динамівські команди U16 та U14 приймали однолітків із Дніпровського вищого училища фізичної культури (ДВУФК) вдома, на полі клубної академії на Нивках. Команда U16 провела свій матч раніше та задала переможний настрій, відправивши чотири м’ячі без відповіді у ворота гостей. Підтримали своїх одноклубників і молодші динамівці з команди U14. У матчі першого кола підопічні Сергія Беженара результативно переграли дніпрян із рахунком 5:1, і в сьогоднішній зустрічі також святкували перемогу – 2:0.

«Біло-сині» на правах господарів володіли ініціативою в матчі та контролювали хід гри. Однак усі ключові події поєдинку відбулися вже після перерви. На початку другого тайму Богдан Редушко вивів киян уперед, відзначившись результативним ударом головою. Невдовзі дніпряни отримали шанс зрівняти рахунок, заробивши право на виконання пенальті. Однак гравець ДВУФК Станіслав Самусенко з 11-метрової позначки спрямував м’яч повз площину воріт.

Окрім моменту з пенальті, юні динамівці більше не давали можливостей суперникам загрожувати власним воротам, зокрема нівелюючи будь-яку небезпеку після стандартних положень.

Наприкінці гри гості великими силами пішли вперед, намагаючись усе ж таки відігратися, і тим самим залишили вільні зони для розвитку атак динамівців. «Біло-сині» скористатися простором на фланзі та провели швидку контратаку, гольову крапку в якій у компенсований час поставив Костянтин Губенко.

Отже, «Динамо» U14 святкує домашню перемогу та готується до наступного матчу в рамках другого етапу  Еліт-Ліги ДЮФЛ, який проведе в суботу, 8 травня, удома проти львівського УФК «Карпати».

ДЮФЛУ. U14. Еліт-ліга. Другий етап. 6-й тур

«Динамо» - ДВУФК «Дніпро» - 2:0 (0:0)

29.04.2021. Київ. НТБ «Динамо» на Нивках

«Динамо»: 1. Мойсеєв, 2. Рибак, 14. Михайленко, 3. Білий, 4. Дехтяр (26. Губенко, 65), 6. Човгаленко, 19. Белев’ят (18. Озимай, 51), 10. Драган, 7. Ільченко (17. Бондар, 58), 11. Редушко, 8. Б.Попов (13. Богданов, 70+2). 

Голи: Редушко (41), Губенко (70).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер