Екскурсія на базу «Динамо» для дітей з соціального центру реабілітації «Ковчег»

Екскурсія на базу «Динамо» для дітей з соціального центру реабілітації «Ковчег»

Приїхавши на базу, гості мали змогу побачити, як тренується молодіжний склад київського «Динамо». Діти з захопленням спостерігали за тренуванням гравців.

Далі вихованці центру відвідали приміщення бази, де роздивилися учбовий клас, в якому проводять теоретичні заняття, їдальню, в якій харчуються гравці, більярдну кімнату тощо. Юних уболівальників вразив медичний блок динамівської бази: діти побачили барокамеру з гірським повітрям та соляну кімнату, яка справила на гостей найбільше враження.

У тренажерному залі юна делегація побачила, як відновлюється після травми захисник молодіжного складу – Микита Кравченко. Микита охоче поспілкувався з дітьми та навіть зробив невеличкий подарунок – презентував оригінальний футбольний мяч із фіналу Ліги чемпіонів, що пройшов у Києві.

Також вони зробили пам`ятне фото з півзахисниками «Динамо» – Микитою Корзуном, Сергієм Рибалкою та воротарем Максимом Ковалем.

Завершилася екскурсія у тренувальному манежі, де наші гості мали змогу пограти у футбол та провести імпровізовану серію пенальті, а також отримали подарунки від ФК «Динамо» (Київ).

Діти не приховували своїх радісних емоцій, адже їхні мрії збулися!

Своїми враженнями поділився соціальний педагог центру «Ковчег» Валерій Ферез:

«Центр соціальної реабілітації «Ковчег» займається допомогою дітям, які опинилися в складних життєвих обставинах. На жаль, ці діти, крім бруду та притонів, раніше нічого не бачили. І, дізнавшись, що наші вихованці жодного разу не були на футболі – я звернувся до Офіційного Фан-клубу ФК «Динамо» (Київ), який охоче виділив квитки на 3 домашні заключні гри минулого сезону: з «Маріуполем», «Зорею» та «Шахтарем». І я бачив, як горіли очі у дітей – вони були щасливі. Тепер ми потрапили до тренувальної бази «Динамо» - про таке хлопці навіть мріяти не могли! Було дуже приємно, коли вони побачили справжніх футболістів: Микиту Корзуна, Сергія Рибалку, Максима Коваля, Микиту Кравченка. До речі, Микита Кравченко подарував нам справжній футбольний м`яч фіналу Ліги чемпіонів, за що ми йому дуже дякуємо!

Також хотів би подякувати Фан-клуб ФК «Динамо» (Київ) за те, що здійснюєте мрії дітей! Цей день вони запам`ятають на все життя!».

Фан-клуб ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер