Джермейн Ленс презентував свіжий номер журналу «Динамо Київ»

Джермейн Ленс презентував свіжий номер журналу «Динамо Київ»

За доброю традицією, церемонія представлення свіжого номера пройшла у клубному магазині «Динамо» на НСК «Олімпійський», а провів її заслужений журналіст України Олександр Липенко. Ленс трохи запізнився, але причина цьому була вельми поважна – футболіст проводжав до аеропорту своїх друзів, які приїхали до Києва привітати його з Днем народження, а заразом відвідали недільний матч «Динамо» в чемпіонаті України проти «Говерли».

У цей час ведучий екзаменував читачів динамівського журналу питаннями. Наприклад, за які клуби в Голландії виступав футболіст, або за які збірні. Слово «збірні» тут вказано у множині не просто так, адже, окрім футболки «помаранчевих», Джермейн кілька років тому приміряв форму Суринаму. Щоправда, це було в турнірі, що проводиться не під егідою ФІФА, й ніяк на його кар'єрі не позначилося.

Увійшовши до зали під оплески, Ленс відразу розпочав живе спілкування. Вболівальників цікавило практично все з його життя.

- Вам часто доводилося забивати голи на свій День народження?

- Близько п'яти років тому, не пам'ятаю точно якій команді, я забив гол на свій день народження. І от у грі з «Говерлою» мені знову пощастило зробити цей день вдвічі святковим – забити м'яча у ворота суперника. Сподіваюся, таких моментів буде ще багато.

- Яка вулиця в Києві вам найбільше подобається?

- Вулиця Лесі Українки, де я на даний момент мешкаю, й, звичайно, Хрещатик.

- З якого віку почали займатися футболом?

- Мені було шість років на той момент.

- У житті кожного футболіста бувають як перемоги, так і поразки. Далеко не всі гравці гідно виходять із таких ситуацій. У вашій кар'єрі були моменти, коли було шалено складно? Хто вам допомагав, і які слова ви знаходили самі для себе, щоб продовжувати триматися на високому рівні?

- Був такий момент, коли в мене була травма ноги. Я не грав п'ять місяців, через що був дуже засмучений, було важко морально. І в цей момент мені сильно допомогла родина, вони весь час знаходили потрібні слова, щоб підбадьорювати, підтримувати мене. І, звичайно, друзі, які мене оточували, дуже сильно допомогли.

- Як ви вважаєте, хто є найбільш ледачим гравцем київського «Динамо»?

- Я (сміється)

- Ви їли червоний український борщ?

- Не впевнений. Я кушаю все, чим нас годують на базі. Напевно, там був і борщ, але я особливо не запам'ятав, що це таке.

- Який матч «Динамо» вам найбільше запам'ятався та сподобався?

- Це, безумовно, матч із донецьким «Металургом», коли ми виграли 9:1. Наша команда показала хорошу гру.

- З якими гравцями ви підтримуєте дружні стосунки?

- Добре ставлюся до всіх хлопців, але найбільше з Лукманом Аруною. У нас із ним спільна мова – англійська, а російська ще поки залишає бажати кращого.

- Не секрет, що футболісти на дозвіллі люблять розважатися. Xbox чи PlayStation?

- PlayStation.

- Джермейне, Ви, напевно, пам'ятаєте цей неприємний момент на матчі й після матчу з «Феєноордом», коли ви посварилися з гравцем команди суперника й навіть мало не побилися з ним. У вас не виникало бажання повторити такий інцидент з кимось із українських гравців?

- Це був один із не найкращих моментів у моєму житті та кар'єрі, я намагаюся його забути та не згадувати. Я дуже жалкую, й, зрозуміло, подібного з мого боку більше не буде.

- Згадайте відчуття, коли ви вперше вийшли на поле в динамівській формі?

- Це був справді особливий момент у моєму житті. Вперше я вийшов у складі «Динамо» в матчі з пітерським «Зенітом». Уже за кілька днів ми грали з московським «Спартаком», де мені вдалося забити свій перший м'яч за «біло-синіх», чим я шалено пишаюся.

- Ви вивчаєте російську чи українську мову?

- Трохи вивчаю російську, навіть деякі фрази можу говорити, наприклад: «Я російську не розуміти» (сміється).

На пам'ять про день народження Ленсу було вручено динамівський шалик, на якому вболівальники залишили свої привітання. Після цього почалася довгоочікувана фотосесія та роздача автографів. Футболіст нікуди не поспішав, приділяючи кожному з присутніх чимало уваги.

Після завершення офіційної частини Ленс перейшов до сусіднього музею «Динамо». Побачив знайомі обличчя, в тому числі й окремий стенд, присвячений нинішньому головному тренеру команди Олегу Блохіну, розглянув здобуті попередниками кубки. Тут же Джермейн дав ексклюзивне інтерв'ю офіційному сайту «Динамо», яке незабаром ви зможете прочитати.

P.S. У всіх населених пунктах України триває підписка на періодичні друковані видання на 2014 рік. Уболівальники «Динамо», поспішайте підписатися на клубний журнал «Динамо Київ», який внесено до каталогу під передплатним індексом 01866. Журнал виходить кожні два місяці, тобто шість разів на рік.

Вартість передплати на рік становить 72.60 гривень. У 2014 році журнал «Динамо Київ» готує читачам багато приємних сюрпризів. Залишайтеся з нами!

фото В.Раснера

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер