Джермейн ЛЕНС: «На стадіоні в Генку дуже важке поле»

Джермейн ЛЕНС: «На стадіоні в Генку дуже важке поле»

- Свій День народження провів на базі, в неділю вдень у нас був відпочинок перед грою, потім сам матч. Я щасливий, що ми виграли, все ж таки, після перемог приємніше святкувати, ніж після поразок. Після гри ми з родиною повечеряли в ресторані, потім повернувся додому та провів час зі своїми друзями.

- Багатьох цікавить питання, чи підіграли ви собі рукою, коли забивали м'яч «Говерлі»?

- М'яч торкнувся моєї руки, але вона не була виставлена ​​навмисно. Навпаки, моя рука була притиснутою до корпусу, тож цей дотик не мав значення.

- Наступний матч «Динамо» проведе в Бельгії проти «Генка». Із яким настроєм вирушаєте на виїзд?

- Безперечно, чекаємо на складну гру. Зі збірною Нідерландів ми грали проти Японії якраз у Генку, й можу сказати, що поле там дуже важке, в'язке. Газон напевно не буде такої якості, як на нашому стадіоні. Окрім того, й суперник нам буде протистояти доволі сильний. Потрібно добре підготуватися, грати у свою гру, щоб перемогти.

- Команда поступилася «Генку» в першій домашній грі. Чи зробили висновки з того матчу?

- Справа не в тому, що вони кращі чи сильніші за нас. Просто їм більше пощастило – вони забили свій гол, а ми ні. Упевнений, цього разу буде навпаки, й переможцями виявимося ми. Безумовно, грати на виїзді важче, але у футболі все можливо.

- Яке враження залишила зустріч із уболівальниками? Чи не боліла у вас рука роздавати стільки автографів?

- Ні, що ви, я не втомився. Навпаки, я із задоволенням підписував журнали, листівки та інше для наших уболівальників. Для мене важливо бути в хороших стосунках із людьми, які підтримують команду. Такі зустрічі якраз цьому сприяють. Я вважаю, не має існувати великої дистанції між фанами та футболістами. Чим вона менша, тим краще.

- Для вас важливі успіхи у збірній Нідерландів. А що б ви вважали досягненням у «Динамо» за підсумками нинішнього сезону?

- Успіхи «Динамо» важливі для мене не менше. Це команда, за яку я проводжу більшу кількість своїх матчів, а в збірній – лише один чи два поєдинки на місяць. Звичайно, доводиться більше фокусуватися на виступах за клуб. Сподіваюся, цього року ми станемо чемпіонами. Я хочу допомогти «Динамо» у цьому, власне, тому й прийшов до команди.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер