ДЮФШ «Динамо» підписала угоду про співпрацю з компанією YoPlayDo

ДЮФШ «Динамо» підписала угоду про співпрацю з компанією YoPlayDo

Дитячо-юнацька футбольна школа київського «Динамо» уклала ліцензійну угоду на використання латвійської платформи YoPlayDo, створеної для обліку даних і статистики гравців дитячо-юнацьких футбольних шкіл та академій.

Основний напрямок компанії YoPlayDo - це робота в рамках дитячо-юнацького футболу, при цьому платформа також використовується і дорослими командами. Грунтуючись на історії даних, YoPlayDo дозволяє оцінити прогрес і рівень розвитку гравців.

Це універсальний продукт, який дає можливість більш якісно здійснювати весь навчально-тренувальний процес. Функціональність платформи, яка тепер буде інтегрована в дитячо-юнацьку футбольну школу «Динамо», включає безліч рішень як для тренерів, так і для гравців та їхніх батьків, а саме - планування стратегії та тактики тренерської роботи, контроль успішності команд, електронний архів документації та статистики, фінансовий блок, медичний блок, загальний стандарт звітності, відеоаналіз матчів, тренувань і результатів тестування гравців, а також батьківський доступ.

«Наша компанія розробила платформу для спрощення та систематизації роботи в області дитячо-юнацького футболу, - розповів віце-президент YoPlayDo Максим Мамчур.
Платформа YoPlayDo - це універсальний віртуальний асистент тренера, призначений для контролю та організації навчально-тренувального процесу. Платформа допомагає вести облік даних і отримати повну інформацію щодо професійного та фізичного розвитку дітей із будь-якого пристрою, у будь-який час. Система проста у використанні - вона була розроблена у співпраці з професійними та дитячими футбольними тренерами. На основі зворотного зв'язку ми її постійно розвиваємо.
Наразі на нашій платформі працює 3077 футбольних шкіл з 79 країн світу, з яких 377 - українські школи. У нас вже є п'ятирічний контракт із Латвійською федерацією футболу - у рамках якого футбольні школи Латвії використовують нашу платформу у своїй щоденній роботі».
«Вітаємо наших нових футбольних друзів, партнерство з якими було укладено з метою підвищення рівня підготовки тренерів, які працюють з командами, що співпрацюють з ДЮФШ «Динамо» Київ. Разом із підвищенням рівня підготовленості наставників, природно, зросте і рівень підготовки футболістів, яких ми хочемо в майбутньому бачити в юнацьких і молодіжних командах «Динамо». Із цією метою ми намагаємося максимально розширити партнерські відносини, і дуже приємно, що на сьогоднішній день у нас це виходить», - прокоментував підписання угоди директор ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського Олександр Іщенко.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер