ДЮФЛУ. U-15. «Металіст» - «Динамо» - 0:3 (+ВІДЕО)

ДЮФЛУ. U-15. «Металіст» - «Динамо» - 0:3 (+ВІДЕО)

Ця гра відбулася на штучному полі дитячої футбольної академії «Металіст». Підопічні Євгена Лозинського та Олександра Стужука здобули впевнену перемогу з рахунком 3:0.

Події у цій грі спершу розвивалися дуже стрімко - вже на четвертій хвилині динамівці повели в рахунку. Класний удар удався Іллі Скрипнику, який добре приклався по м'ячу з-за меж штрафного у дотик після підбору.

А от надалі динамівцям не надто щастило на завершальній фазі атак. Моментів було вдосталь, проте реалізація не завжди радувала тренерський штаб біло-синіх.

Ситуацію їх підопічні виправили в другому таймі. Невдовзі після перерви Олександра Міщенка партнери вивели на рандеву з голкіпером, і він чітко реалізував свій момент, влучивши у ворота з близької відстані.

А розгромним рахунок зробив Іван Демиденко, який виступив у ролі асистента під час другого голу. Він опинився сам перед воротами після передачі Назарія Волошина, прибрав м'яч собі під зручну праву ногу, поклавши на газон голкіпера, та спокійно переправив м'яч у порожні ворота.

У підсумку - 0:3, перемога динамівців з розгромним рахунком, який насправді міг бути набагато крупнішим.

Євген Лозинський, старший тренер «Динамо» U-15:

- Ми знали, куди їдемо, з яким суперником гратимемо, тому попереджали хлопців, що у Харкові поле не надто високої якості, говорили, що треба грати швидко, надійно. Попри розгромний рахунок на нашу користь у тренерського штабу радості від цієї гри небагато, тому що наша команда мала багато моментів, аби забити більше, але гравці приймали неправильні рішення, зловживали індивідуальними діями. Добре що перемогли, але є над чим працювати.

Всі три голи стали результатом напрацювань на тренуваннях, один після підбирання, два після флангових передач – над цими елементами ми багато працюємо. Але погано, що багато моментів не реалізували. З хорошими суперниками стільки моментів у нас не буде. Тому над реалізацією нам треба більше працювати.

Іван Демиденко, гравець «Динамо» U-15:

- Ми вже грали на подібному, синтетичному полі, з «Металургом». Тоді перемогли з рахунком 6:2, тому знали, як маємо діяти. І торік перемогли на штучному полі 5:0, а отже гра на такому полі для нас не є чимось новим.  Ми пропустили дві гри, тепер маємо надолужувати, набирати очки. За два тижні зіграємо п’ять матчів, доведеться викладатися.  

У перерві тренер сказав нам не звертати увагу на рахунок і грати немов з чистого аркуша. Якби ми реалізували всі свої моменти, було би легше. Ми вийшли на другий тайм, одразу забили ще два голи – і далі вже грали спокійно. Ми грали як і завжди, єдиною перестановкою було те, що Волошин грав на позиції нападника, а не лівого півзахисника. Суперники до цього не пристосувалися, і коли Назар забігав, вони не знали, що з ним робити. Загалом ми орієнтуємося на ту тактику, за якої грає оснона команда «Динамо». 

ДЮФЛУ. Вища ліга. U-15. Група 2. 7 тур

21.10.2017. Харків. ДФА «Металіст»

«Металіст» - «Динамо» - 0:3 (0:1)

Склад «Динамо»: Фастов, Боль, Березанський, Ставничий, Базелеєв, Хрипчук, Скрипник (Бунчуков, 48), Міщенко (Свистун, 49), Демиденко (Оруджев, 54), Попов (Шапоренко, 31), Волошин (Шокун, 58)

Голи: Скрипник (4), Міщенко (42), Демиденко (49)

Нагадаємо, у грі 17-річних також була зафіксована перемога нашої команди - 4:0.

Матчі «Динамо» - «Металіст» у вікових групах U-16 та U-14, які цими вихідними мали відбутися в Києві, були перенесені на прохання харківської ДЮФШ.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер