ДЮФЛУ. Впевнена перемога «Динамо» U-17 над «Шахтарем», нічия команд U-15

ДЮФЛУ. Впевнена перемога «Динамо» U-17 над «Шахтарем», нічия команд U-15

Найбільш інтригуючими були зустрічі в групі 2 вищої ліги у вікових групах U-15 та U-17, де відбулися очні поєдинки київського «Динамо» і донецького «Шахтаря».

«Динамо» U-17 (гравці 2001 р.н.) під керівництвом Юрія Дмитруліна і Сергія Процюка здобуло впевнену перемогу над «Шахтарем» з рахунком 2:0.

Чемпіонат ДЮФЛУ U-17, 2-й тур

«Динамо» – «Шахтар» – 2:0 (2:0).

«Динамо»: 35. Нещерет, 19. Білик (24. Дем'яненко, 79), 3. Буценко, 4. Біловар (15. Дмитров, 68), 14. Ярош, 21. Михайленко (77. Скидан, 67), 6. Бодня, 9. В.Волошин, 7. Надольський, 11. Шулянський (18. Шелест, 74), 22. Дероган (8. Єфименко, 63).

Голи: Шулянський (8), В.Волошин (23).

«Динамо» U-15 (гравці 2003 р.н.) під керівництвом Євгена Лозинського і Олександра Стужука завершило матч із «Шахтарем» нульовою нічиєю.

Чемпіонат ДЮФЛУ U-15, 2-й тур

«Динамо» – «Шахтар» – 0:0

«Динамо»: 1. Фастов, 4. Боль, 20. Мазур (5. Скрипник, 49), 21. Ставничий, 3. Бурдак (8. Шут, 36), 17. Хрипчук, 18. Березанський, 9. Демиденко, 23. Міщенко (15. Свистун, 71), 19. Н.Волошин, 11. Шокун.

Результати цих матчів прокоментував директор ДЮФШ «Динамо» Олександр Олексійович Іщенко:

- Зустріч команд, складених із гравців 2001 року народження, носила принциповий характер, адже останнім часом виникало багато розмов у зв'язку з тим, що академію залишили тренери Ситник і Самборський, і до академічної команді «Динамо» спостерігається підвищений інтерес. Гра не залишила жодних запитань, «Динамо» здобуло впевнену і беззастережну перемогу. Команда Юрія Дмитруліна і Сергія Процюка контролювала хід зустрічі і показала відмінний футбол. Напевно нашим хлопцям додала мотивації присутність на матчі керівництва клубу, а також діючих футболістів. Динамівці порадували фахівців, уболівальників і батьків яскравою грою і перемогою.

Що стосується матчу хлопців 2003 року народження, гра видалася трохи складнішою. На мій погляд, злий жарт з нашою командою зіграло те, що в минулому турі вона перемогла з рахунком 10:0. Як то кажуть, всі голи забили в попередній грі, а на цю не залишили. В діях наших гравців була присутня нервозність протягом усієї гри, що можна пояснити тільки однією причиною - хвилюванням, яке відчували 14-15-річні хлопці. Хоча варто віддати належне і противнику, який зіграв строго, дисципліновано в обороні. За невеликої переваги наших хлопців у першому таймі та в цілому рівної гри у другому рахунок на табло так і залишився невідкритим 0:0.

Проте, саме такі ігри вкрай важливі. Перемога з рахунком 10:0 у минулому турі мене зовсім не порадувала, бо адекватного навантаження при такій грі команда не отримала. А матч з «Шахтарем» - навпаки, показав, де потрібне підсилення. В першу чергу, це стосується середньої лінії, і, думаю, нам під силу її посилити, адже у нас є перспективний гравець, Матвій Трикоз, який зараз травмований. Керівництво клубу подбало про операцію, що говорить про увагу, яка приділяється власним вихованцям. Незабаром Матвій повернеться до гри і, я впевнений, додасть креативу нашій команді в атаці.

Цього року в ДЮФЛУ у нас підібралася дуже сильна група. Ми пішли на те, щоб зібрати в ній практично всі сильні команди, за винятком двох львівських, аби підвищити рівень чемпіонату. На наші команди чекають матчі з серйозними суперниками, які допоможуть нам якісно оцінити рівень підготовки юних футболістів. Головна місія для них - стати затребуваними в U-19, а потім і в U-21. Зовсім скоро «Динамо» U-19 стартує в Юнацької Лізі УЄФА поєдинком із міланським «Інтером». Він також покаже рівень підготовки наших гравців.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер