ДЮФЛУ. U-17. «УФК-Олімпік» (Харків) – «Динамо» - 2:3 (+ВІДЕО)

ДЮФЛУ. U-17. «УФК-Олімпік» (Харків) – «Динамо» - 2:3 (+ВІДЕО)

Гра проходила за вкрай несприятливих погодних умов на стадіоні, який нещодавно для свої тренувань використовувала національна збірна України на чолі з Андрієм Шевченком. Варто сказати, що недарма, адже дренажна система впоралася з негодою.

Динамівці здобули важку вольову перемогу, двічі поступаючись у рахунку. Вже на 10-й хвилині Данило Сісенко вивів харків’ян уперед. Господарі відзначилися після виконання штрафного. Перший удар прийняла на себе стінка з гравців, однак повторний удар майже з тієї ж точки виявився не лише потужним, але і влучним – м’яч влетів під поперечину воріт.

Одразу по перерві рахунок зрівняв Крістіан Біловар. Він класно підрізав м’яч головою у дальній кут після навісу з кутового з лівого флангу. М’яч влучив у стійку і залетів у ворота.

Однак невдовзі господарі поля знову вийшли вперед. До взяття воріт знову призвело стандартне положення. Після навісу зі штрафного з лівого флангу на дальню стійку Олексію Каніщеву вдався класний удар боковими ножицями у падінні.

«Біло-сині» проявили характер і зуміли не лише вдруге зрівняти рахунок, а і забити переможний м’яч. Усе вирішилося у заключні п’ять хвилин основного часу. Другий м’яч динамівці також провели після стандарту. Вікентій Волошин з правого флангу закрутив м’яч на лінії воротарського, а Іван Дероган, знаходячись спиною до воріт, головою перекинув м’яч у верхній кут повз голкіпера.

За кілька хвилин динамівці забили переможний м’яч. Після вкидання з-за бокової та навісу з лівого флангу на дальню стійку Вікентій Волошин прийняв м’яч на груди та другим дотиком розстріляв ближній кут воріт! Це був єдиний гол із п’яти, забитий не відразу після стандартного положення.

Таким чином «Динамо» U-17 здобуло вольову перемогу в надзвичайно важких погодних умовах.

У семи зіграних матчах команда Юрія Дмитруліна та Сергія Процюка здобула 5 перемог та двічі зіграла внічию, загальна різниця м’ячів – 19:5.

Сергій Процюк, тренер «Динамо» U-17:

- Гра була дуже хороша, динамічна. Можна сказати, непередбачувана. Прекрасне поле, прекрасний прийом. Суперник свої останні три матчі виграв, ми розуміли, що «Динамо» для них - хороший подразник. І ми, і суперники поставилися до цієї гри з усією відповідальністю. І вийшов маленький футбольний спектакль.

Ми пропустили два м'ячі зі стандартів - над цим варто задуматися. Хлопці до кінця вірили в свої сили, намагалися грати в той футбол, до якого ми їх закликаємо. Ми не збилися на навал, грали більше через фланги. Не скажу, що результат закономірний, але дисципліна в цьому матчі перемогла.

Крістіан Біловар, гравець «Динамо» U-17:

- Як тільки ми приїхали, побачили, що поле високої якості. Але погодні умови все одно дали знати про себе, тому що під кінець гри було багато калюж, і м'яч іноді просто зупинявся на місці. Нам було непросто грати, але ми раді, що зуміли домогтися потрібного результату. Ця перемога дуже важлива для нас, так як осічку допустив наш головний конкурент, «Шахтар», і тепер ми їх випереджаємо на кілька очок.

Іван Дероган, автор другого голу «біло-синіх»:

- Була дуже хороша гра, суперник чинив дуже серйозний супротив. Ми налаштовувалися на важкий матч. В принципі, хочеться, аби було побільше таких ігор, у яких потрібно боротися за кожен м'яч, виривати перемоги. Після таких матчів залишаються одні позитивні емоції, особливо якщо ти в них перемагаєш.

Тренери нас попереджали, що у УФК така тактика - намагатися забити швидкий гол і закритися на своїй половині поля. Але гол прийшов звідки не чекали - зі стандарту. Вирішальну роль зіграла індивідуальна майстерність – хлопець класно виконав удар, потрапив у «дев'ятку» - нічого з цим не поробиш. Тренери на установці сказали нам спокійно грати, з холодною головою, і моменти прийдуть. Звичайно, дуже нелегко весь матч оборонятися, як це робили харків'яни. І в кінцівці у них не вистачило сил, чим ми й скористалися.

ДЮФЛУ. U-17. Вища ліга. Група 2. 9 тур

28.10.2017. Харків. Стадіон «Сонячний»

«УФК-Олімпік» (Харків) – «Динамо» - 2:3

Склад «Динамо»: Нещерет – Дем’яненко (Білик, 56), Буценко, Дмитрів, Ярош, Надольський, Бодня, Єфименко (Біловар, 41), Волошин, Дероган (к)

Запасні: Самойленко, Скидан, Шелест

Голи: Сісенко (10), Каніщев (52) – Біловар (44), Дероган (76), Волошин (78)

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер