ДЮФЛУ. U-17, U-15. Найбільша перемога у сезоні за відсутності збірників

ДЮФЛУ. U-17, U-15. Найбільша перемога у сезоні за відсутності збірників

Для команд «Динамо» U-15 та U-17 ці матчі були формально гостьовими, проте вони відбулися на домашньому для юних динамівцівполі навчально-тренувального комплексу ДЮФШ «Динамо» на Нивках, який оснащений одними із найкращих футбольних полів у Києві.

Першими на газон вийшли сімнадцятирічні. Склад «Динамо» був значно ослаблений через відсутність гравців, які вже готуються до фінальної частини Євро-2016 у складі збірної України U-17. У команди ледве назбиралося гравців на склад, а старший тренер «Динамо» (U-17) Віталій Косовський змушений був провести лише одну заміну.

Однак це аж ніяк не завадило «Динамо» U-17 здобути найкрупнішу перемогу в сезоні – 9:0 (у першому колі «біло-сині» також завдали «Моноліту» крупної поразки – 8:0). Найбільше голів у цій грі забив Михайло Левенець – одразу п’ять м’ячів. Дубль оформив Максим Куліш, ще по голу забили Вадим Червак та Андрій Романенко.

Старший тренер «Динамо» (U-17) Віталій Косовський:

«Наші збірники вже почали готуватися до чемпіонату Європи, зараз знаходяться на зборі у Туреччині. Ще кілька гравців травмовані. Тому на гру з «Монолітом» у нас залишалося лише 11 гравців та один запасний. Однак хлопці вийшли на гру та добилися позитивного результату, молодці. Далі тренуватимемося, а на свята дамо гравцям вихідні. Найближча гра на нас чекає 21 травня у Черкасах».

ДЮФЛУ. U-17. Вища ліга. Група 2. 12-й тур

23.04.2016. Київ. ДЮФШ «Динамо» (Нивки)

Моноліт (Київ) – «Динамо» (Київ) – 0:9

Голи: Червак (17), Левенець (25, 41, 62, 65, 77), Куліш (32, 43), Романенко (51)

Склад «Динамо»: Павлов – Токаренко, Русин, Романенко, Мельничук – Червак (Рудич, 52) – Дришлюк, Стрижак, Куліш, Левенець – Лига.

Трохи скромнішою вийшла перемога над «Монолітом» п’ятнадцятирічних динамівців. Щоправда, у першому таймі «біло-сині» не зуміли підібрати ключі до воріт суперника, якому відверто щастило. Однак після перерви динамівці забили одразу чотири м’ячі.

«Динамо» продовжує впевнено лідирувати у своїй групі, випереджаючи «Дніпро» та «Шахтар» на дев’ять очок.

Старший тренер «Динамо» (U-15)Олександр Ситник:

«Ми мали відчутну перевагу над суперником протягом усієї гри. Єдине, що у першому таймі не реалізували кілька стовідсоткових моментів. Але після першого голу суперник розкрився, і ми втілили перевагу, якою володіли протягом усього матчу, в голи. Чи була ця гра схожа на матч минулого туру проти УФК, коли ми також забили всі м’ячі по перерві? Ні, адже у тій грі ми практично не мали стовідсоткових моментів у першому таймі, а у цій ми повинні були забивати п’ять-шість голів ще до перерви. У другому таймі удача вже була на нашому боці, і ми дотиснули суперника».

ДЮФЛУ. U-15. Вища ліга. Група 2. 12-й тур

23.04.2016. Київ. ДЮФШ «Динамо» (Нивки)

Моноліт (Київ) – «Динамо» (Київ) – 0:4

Голи: автогол (42), Шулянський (55), Надольський (60), Єфименко (67)

Склад «Динамо»: Нещерет – Буценко (Дмітров, 53), Біловар, Духота, Білик (Єфименко, 40) – Гуров – Надольський, Крилов (Михайличенко, 45), Шулянський (Лісовик, 69), Пахарина (Пінчук, 55) – Крук (Дероган, 40).

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер