ДЮФЛУ (U-17). Фінальний турнір. 1-й тур. «Динамо» - «Карпати» - 7:0 (+ВІДЕО)

ДЮФЛУ (U-17). Фінальний турнір. 1-й тур. «Динамо» - «Карпати» - 7:0 (+ВІДЕО)

Відзначимо, що це місто вже кілька років поспіль приймає вирішальні матчі чемпіонату України. Вдруге грає тут і «Динамо» U-17 – зокрема, минулого року хлопці 2001-го року народження під керівництвом Андрія Анненкова у віковій категорії U-16 у Запоріжжі стали чемпіонами, обігравши у фінальному матчі господарів, ДЮСШ «Металург», з упевненим рахунком 3:0. Тепер ця ж команда стала на рік старшою і спробує підтвердити своє звання.

Відзначимо, що у фінальному раунді виступають вісім колективів, поділені на дві групи. Команди цієї вікової категорії грають два тайми по 40 хвилин.

Цього року для підопічних Юрія Дмитруліна та Сергія Процюка змагання розпочалися із зустрічі з львівськими «Карпатами». Наша команда вже зустрічалася із цим суперником два роки тому під час фінального етапу ДЮФЛ, що проходив в Одесі і перемогла 2:1.

За поєдинком спостерігали і представники інших команд нашої групи, зокрема «Дніпра» та «Зміни-Оболонь», які зіграли свій поєдинок двома годинами раніше. Відзначимо, що в паралельній зустрічі перемогу святкували кияни з рахунком 1:0.

Кияни з перших хвилин розпочали гру досить активно, з кожною атакою все більше нагнітаючи ситуацію біля воріт суперника. Відчувалося, що гол – це лише питання часу, і він не змусив на себе довго чекати. На 7-й хвилині сьомий номер нашої команди Ярослав Надольський влучним ударом завершив атаку динамівців, поклавши початок перемозі. Через кілька хвилин його починання продовжив Шулянський, який не залишив шансів воротарю, завершивши як по нотах розіграну атаку за участі Завгороднього та Волошина.

На цьому кияни не зупинилися, а, навпаки, пішли уперед з новими силами. У результаті, черговий випад до воріт «Карпат» завершився ще одним взяттям воріт – цього разу автором забитого мяча став Дероган. Як видно, наші хлопці володіли відчутною перевагою, і ледь не кожну свою атаку намагалися завершувати ударом по воротах. Варті уваги удари Шулянського, Дерогана та Завгороднього, хороший удар здалеку вийшов у Яроша. Логічним продовженням став другий забитий м’яч Надольського, якому асистував Біловар, та дубль Дерогана, який за хвилину до свистка на перерву опинився першим на добиванні після «пострілу» Волошина, з яким упорався воротар Брус.

У другому таймі гра також проходила переважно на половині поля львів’ян. Їхній воротар у кількох епізодах демонстрував дива реакції, але виявився безсилим, коли динамівці змусили помилитися суперника, і Славецький зрізав м’яч у власні ворота. Тренери провели ряд замін, даючи можливість отримати ігрову практику усім футболістам, які є у їхньому розпорядженні. Динамівцям гра давалася, що і підтвердив Волошин, змусивши вкотре капітулювати захист та воротаря «Карпат».

У час, що залишився до фінального свистка, динамівці доводили гру до логічного завершення, щоправда, іноды трохи зловживаючи індивідуальними діями, адже кожному кортило забити ще. Тому тренерам доводилося активно реагувати на події із технічної зони, роблячи підказки гравцям.

Свій наступний поєдинок «Динамо» U-17 проведе завтра, 25-го червня, на полі НТБ «Металург» проти «Дніпра». Початок о 18.00.

ДЮФЛУ (U-17). Фінальний турнір. Група «А». 1-й тур

24.06.2018. Запоріжжя. НТБ «Металург». 150 глядачів

«Динамо» - «Карпати» - 7:0 (5:0)

«Динамо»: 1. Моргун (12. Самойленко, 62), 4. Біловар, 19. Хондак (15. Дмітров, 35), 14. Ярош, 21. Михайленко, 7. Надольський (к) (10. Бодня, 41), 9. В. Волошин, 20. Завгородній (8. Єфіменко, 41), 16. Білик (17. Дем’яненко, 57), 11. Шулянський (5. Шелест, 57), 22. Дероган (27. Скидан, 53).

«Карпати»: 1. Брус, 2. Славецький (к), 3. Григоращук, 4. Попович, 14. Береза (5. Труш, 56), 17. Дмуховський (13. Оберман, 73), 8. Кіш (9. Затхей, 61), 20. Кіт (7. Шута, 46), 21. Гірний (15. Крук, 66), 11. Іванюк (16. Городиський, 76), 19. Кудь (23. Яковлев, 49).

Голи: Надольський (7, 36), Шулянський (13), Дероган (17, 39), Славецький (48, автогол), Волошин (55).

Попереджені: Бодня (74) – Дмуховський (55).

* Фото - Анна Кунбуттаєва

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер