ДЮФЛУ. U17. Еліт-ліга. Півфінал. ДВУФК «Дніпро» – «Динамо» – 1:3

ДЮФЛУ. U17. Еліт-ліга. Півфінал. ДВУФК «Дніпро» – «Динамо» – 1:3

До вирішальної стадії турніру найстаршої академічної групи вийшли чотири команди: київське «Динамо», донецький «Шахтар», львівський КЗ ДЮСШ «Карпати» та дніпровський ДВУФК. Саме дніпрян жереб визначив суперником «біло-синіх» у півфіналі, який відбувся у селі Щасливе, що неподалік від Києва.

Зважаючи на аномально спекотні погодні умови (стовпчик термометра у день матчу доходив до +36 градусів), початок зустрічі був зміщений на більш пізній вечірній час. Денна спека трохи відступила, однак командам все одно довелося кожні 15 хвилин робити паузи для відновлення сил і поповнення водного балансу організму.

Звертала на себе увагу присутність на тренерській лаві «Динамо», поруч із Юрієм Дмитруліним, Ігоря Костюка. Контракт аргентинського фахівця Гільєрмо Самсо з нашим клубом добіг кінця, і сьогодні його заміняв наставник юнацької команди, деякі з підопічних якого виступають і у віковій категорії U17.

Сьогоднішній поєдинок не був багатим на гольові моменти, натомість на полі відбувалося багато боротьби та фолів. У першому таймі гра здебільшого точилася на половині поля «Динамо», і територіальна перевага суперників призвела до того, що кияни пропустили першими.

Уже на 8-й хвилині Андрію Кочерзі довелося діставати м’яч із власних воріт: довга передача з глибини поля знайшла у штрафному майданчику «Динамо» Максима Титаренка, який обіграв двох захисників киян і відкрив рахунок.

Дніпряни виявилися незручним суперником для нашої команди, і динамівцям було складно виходити з-під щільної опіки з оборони в атаку. Однак відігратися до перерви «біло-синім» все ж вдалося – результативною стала перша ж гостра атака. Артур Уваров змістився з правого флангу в центр і відпасував м’яч на Ігоря Горбача, який перекинув воротаря «Дніпра» та відновив паритет.

У другому таймі картина гри не змінилася, лише єдиноборства гравців стали ще більш непоступливими та жорсткими. Команди обмінялися моментами, в яких на висоті були воротарі: на початку другої 45-хвилинки голкіпер ДВУФК Чосов парирував удар Горбача, здійснивши ефектний сейв. А динамівець Кочерга згодом продемонстрував свій клас, врятувавши ворота після пострілу Стрельника.

Але динамівці не лише витримали високу напругу матчу, а й змогли додати у фінальному відтинку поєдинку. На 82-й хвилині Ігор Горбач завершив атаку правим флангом і завдав точного удару в дальній кут, оформивши дубль. А на першій хвилині компенсованого часу питання щодо другого фіналіста турніру зняв Фарідун Давлатов, який щойно вийшов на заміну замість Горбача. Після вкидання ауту Царенко пасом відправив Давлатова у прорив – і той спрямував м’яч у кут воріт – 3:1!

У фіналі Еліт-ліги ДЮФЛУ «Динамо» U17 зустрінеться з донецьким «Шахтарем», який у своєму півфіналі, що відбувся на полі «Княжа-Арена» перед звітною зустріччю, переміг КЗ ДЮСШ «Карпати» (2:2, 8:7 у серії пенальті). Фінальний поєдинок запланований на неділю, 27 червня, та відбудеться на полі НТК ім. В. Баннікова.  

ДЮФЛУ. U17. Еліт-ліга. Півфінал

25.06.2021. Щасливе, «Княжа-Арена»

ДВУФК «Дніпро» - «Динамо» - 1:3 (1:1)

ДВУФК «Дніпро» (стартовий склад): 1. Чосов, 22. Пономарьов, 5. Токар, 20. Ільченко, 16. Байрук, 2. Чечер, 23. Долбнєв, 8. Титаренко, 19. Дудник, 15. Вирич, 10. Стрельник.

«Динамо»: 13. Кочерга, 2. Бенедюк, 16. Канаєв (20. Павленко, 72), 4. Філатов, 17. Чубатий, 19. Пастух, 8. Мельніченко (22. Подоляк, 59), 18. Уваров (14. Кілєвий, 65), 5. Царенко, 7. Слесар (23. Білоусов, 90+3), 11. Горбач (10. Давлатов, 89).

Голи: Титаренко (8) – Горбач (37, 82), Давлатов (90+1).

Попередження: Чечер – Горбач (15), Царенко (44), Давлатов (90).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер