ДЮФЛУ. U17. «Динамо» - ДВУФК «Дніпро» - 1:1

ДЮФЛУ. U17. «Динамо» - ДВУФК «Дніпро» - 1:1

У цій віковій групі матчі відбуваються за дорослими правилами – два тайми по 45 хвилин з 15-хвилинною перервою. Гості з Дніпра досить швидко відкрили рахунок. На 13-й хвилині після не надто вдалої передачі з лівого флангу м’яч відскочив до Вирича, який був на межі офсайду. Динамівці сигналізували про положення поза грою, однак арбітр зафіксував взяття воріт.

Ведучи в рахунку, гравці «Дніпра» дуже грамотно та організовано діяли в захисті, не дозволивши динамівцям до перерви створювати небезпечні моменти біля своїх воріт. Натомість дніпряни мали кілька хороших нагод аби збільшити свою перевагу в рахунку.

По перерві підопічні Юрія Дмитруліна додали в атаці. Вони пішли великими силами на ворота гостей і це принесло результат. Наприкінці першої третини другого тайму рахунок було зрівняно. Під час гольової атаки всі гравці крім динамівського голкіпера Кочерги були на половині поля дніпрян. Після довгої передачі від центрбека Чубатого від центрального кола Давлатов виграв боротьбу в повітрі у штрафному майданчику гостей та скинув м’яч ближче до центру на Уварова, той теж виграв боротьбу у свого опікуна та розстріляв ворота метрів з десяти.

У середині тайму після ще однієї вертикальної передачі з глибини поля Уваров вибігав майже віч-на-віч з голкіпером, проте, набравши високу швидкість, поспішив з ударом та не влучив у ворота. Гості відповіли моментом за кілька хвилин: Ільченко гостро прострілював з лінії воротарського, проте Кочерга зіграв надійно, перевівши м’яч на кутовий.

Гру «Динамо» значно підсилили заміни, коли на поле вийшли свіжі гравці лінії атаки. Ще один гольовий момент виник на 72-й хвилині. Після вкидання ауту м’яч прилетів до Кілєвого, який лише кілька хвилин тому з’явився на полі, і той розстрілював ворота метрів з восьми, проте відправив м’яч над поперечиною. Ще за кілька хвилин момент виник у свіжого Анікєєва. На 78-й хвилині він замикав ударом головою практично у порожні ворота навіс на дальню стійку, проте не влучив у площину. Був момент і в Пастуха, але той теж не влучив у ворота з центру штрафного майданчика.

У гостей, які з 61-ї хвилини грали в меншості після вилучення Дудника, єдиний момент за рівного рахунку виник в кінцівці гри, під час штрафного удару метрів з 18-ти. Однак ворота «Динамо» врятував Кочерга. Загалом дніпряни, граючи у меншості, відверто тягнули час і все ж відстояли нічийний результат, який зіграв на користь конкурентів «Динамо» та «Дніпра» по Еліт-лізі.

ДЮФЛУ. Еліт-ліга. U17

«Динамо» - ДВУФК «Дніпро» - 1:1

03.10.2020. НТБ ДЮФШ «Динамо»

«Динамо»: 13 Кочерга, 16 Канаєв, 3 Волковицький, 17 Чубатий, 8 Мельніченко, 19 Пастух, 15 Александров (14 Приходько, 18) 7 Слесарь (6 Анікєєв, 72), 2 Єременко, 18 Уваров, 10 Давлатов (5 Кілєвий, 68)

Запасні: 12 Старушко, 4 Ромасюк, 11 Білоусов, 23 Магаляс, 20 Гусєв, 9 Грохольский.

Голи: Уваров (57) – Вирич (13)

Вилучення: Дудник («Дніпро», 61, повторне попередження)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер