ДЮФЛУ. U-17. «Чорноморець» - «Динамо» - 0:2

ДЮФЛУ. U-17. «Чорноморець» - «Динамо» - 0:2

Перший тайм пройшов за цілковитої переваги команди Юрія Дмитруліна та Сергія Процюка. Динамівці грали першим номером та раз за разом створювали небезпечні моменти біля воріт господарів поля. Слід відзначити, що «біло-сині» досить швидко пристосувалися до штучного газону.

Перевага гостей втілилася у логічний гол на 16-й хвилині гри. Микола Ярош та Артем Шулянський як по нотах розіграли комбінацію на лівому фланзі, після чого Шулянський змістився ближче до штрафного майданчика і виконав зручний навіс на дальню стійку, куди вчасно набіг Микола Михайленко, влучним ударом головою замкнувши передачу партнера.

Другий гол «біло-сині» провели наприкінці тайму. І знову результативна атака прийшла з лівого флангу. У гольовій комбінації знову взяв участь Шулянський, а Михайленко цього разу виступив у ролі асистента, виконавши класний пас на дальню стійку на Дмитра Єфименка, який реалізував свій момент.

Динамівці могли піти на перерву, ведучи з розгромним рахунком. Після виконання стандартного положення шанс відзначитися голом мав Алан Ауссі, проте після його удару головою м’яч прийняла на себе поперечина воріт.

У перерві тренерський штаб «Чорноморця» провів одразу потрійну заміну. І це принесло результат – у другому таймі гра «моряків» виглядала куди більш цілісною. Динамівці контролювали хід гри, проте небезпечні моменти по перерві створювали обидві команди.

Найкращий шанс довести рахунок до розгромного у складі киян мав Руслан Скидан, який вийшов на заміну в другому таймі, але він не переграв голкіпера з кількох метрів після того як той відбив м’яч після дальнього удару. Господарі поля мали шанс відзначитися після небезпечного штрафного, проте надійно зіграв капітан і голкіпер нашої команди Валентин Моргун, намертво забравши м’яч.

Здолавши «Чорноморець», «Динамо» U-17 продовжило свою переможну весняну серію – три поспіль «вікторії» без жодного пропущеного м’яча. Таким чином «біло-сині» продовжують утримувати лідерство у групі, зберігши переваги над найближчим переслідувачем – донецьким «Шахтарем».

Сергій ПРОЦЮК, тренер «Динамо» (U-17):

- Два тайми були різними. Якщо у першому таймі більше контролювали м'яч, моментів було більше, начебто швидко пристосувалися до непростого поля. Забили два м'ячі, могли ще забити, але потрапили в поперечину. У другому таймі вже команда гостей активізувалася, трошки почали накривати нас. Уже не було такого контролю м'яча, хоча гра була рівною у другому таймі. Все одно, за якістю друга половина матчу - набагато гірше першої.

- «Чорноморець» у перерві провів три заміни. Додали вони у зв'язку із цими замінами?

- Так, між іншим, ви правильно помітили, три заміни відразу зробила команда - і відразу активізувалася. Грали хоч і проти вітру другий тайм, але намагалися якось накривати, не давати нам спокійно контролювати м'яч. У будь-якому разі, другий тайм вийшов бойовий, тож хороша команда.

- Перевага в два м'ячі у першому таймі. Яка установка була на другу половину гри - більше утримати рахунок?

- Як можна утримувати рахунок? Молоді хлопці. Ми навпаки, закликаємо, щоб вони додавали, грали більше на атаку, але не забували і про оборону. Але не все вдається. Багато людей у ​​нас після травм, той же Шулянський, Хондак. Тому кожен матч ми граємо у новому поєднанні футболістів. Тож, може, це теж позначилось у другому таймі на якості та малюнку гри.

- Сьогодні у Михайленко гол+пас, активний Шулянський. Кого б ви ще відзначили?

- Михайленко, Шулянський, Дероган нагнітав. Забили ті люди, на яких ми і розраховували. Хоча були і стандартні положення в нашому виконанні. Той же Алан Ауссі пробив у поперечину. Тож дещо спрацювало, дещо - ні.

- Тренерський штаб задоволений? Сьогодні всі гравці вийшли на поле.

- Ми даємо всім пограти по можливості. Вони знають, що люди, які перебувають на лавці, все одно повинні в будь-який момент бути готові, з першої хвилини, тому що все може трапитися. Слава Богу, і у нас, і у суперника, незважаючи на те, що була бойова гра, всі залишилися живі-здорові. А ми задоволені грою, є якісь позитивні моменти, їх більше. 2:0 все-таки - раді цій перемозі.

ДЮФЛУ. Вища ліга. Група 2. U-17. 13 тур

«Чорноморець» (Одеса) – «Динамо» (Київ) – 0:2 (0:2)

«Чорноморець» (стартовий склад): Варакута, Жуков, Прокопук, Храновський, Цуркан, Примаков, Хоренженко, Мораренко, Сакаль, Смароков, Згура

«Динамо»: Моргун (к) – Білик (Дем’яненко, 69), Ауссі (Дмитров, 59), Біловар, Ярош (Шелест, 69) – Хондак – Михайленко, Буценко – Єфименко (Скідан, 67), Дероган, Шулянський

Голи: Михайленко (16, гольовий пас – Шулянський), Єфименко (35, Михайленко)

Попередження: Ауссі (57)

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер