ДЮФЛУ. U-16. «Металург» - «Динамо» - 1:2 (+ФОТО, ВІДЕО)

ДЮФЛУ. U-16. «Металург» - «Динамо» - 1:2 (+ФОТО, ВІДЕО)

Підопічні Сергія Беженара та Артема Яшкіна з перших хвилин заволоділи ініціативою та грали першим номером, створюючи небезпечні моменти біля воріт суперника.

Поступово ці моменти ставали все гострішими і в середині першої 40-хвилинки втілилися у логічний гол. Денис Кузик виконав класний навіс з лівого флангу на дальню стійку на Єгора Глушача, який ударом головою спрямував м’яч у дальній кут воріт.

За сім хвилин «біло-сині» забили другий гол. Після навісу з кутового та серії рикошетів м’яч опинився в ногах у Володимира Здирко, якого не підвело гольове чуття, і він з кількох метрів розстріляв ворота «металургів».

Наприкінці тайму м’яч влучив у руку захиснику «Динамо» у власному штрафному майданчику, й арбітр призначив пенальті. 11-метровий удар узявся виконувати Валентин Кузьмович і зробив це результативно, скоротивши різницю в рахунку до мінімальної.

Цей гол надихнув господарів поля, які у другому таймі заграли значно сміливіше. Наприкінці гри вони влаштували навалу на динамівські ворота, досить часто арбітри призначали штрафні удари в бік воріт «Динамо» на половині поля «біло-синіх». Але наша команда впевнено витримала цей тиск, а в одному з епізодів партнерів виручив голкіпер Данііл Червінський, здійснивши класний сейв. У підсумку динамівці святкували заслужену перемогу в досить цікавому та напруженому матчі.

Сергій Беженар, старший тренер «Динамо» U-16:

- Хороша гра обох команд, за що окремо хотів би подякувати команді «Металург». Наші хлопці теж не поступилися в силовій боротьбі. Ми забили хороші голи, перший після комбінації, другий – у результаті стандартного положення, при якому хлопці правильно розташувалися по своїх позиціях. На початку гри ми повністю перегравали суперника, але за рахунку 2:0 нам потрібно було грати спокійніше, опустити м'яч вниз, грати за рахунок контролю м'яча. Але, пропустивши з пенальті, ми додали впевненості супернику, піднявши психологічний дух «металургів», і вони вже понеслися вперед за рахунок бажання. Була проста навала на наші ворота, але ми вистояли, витримали її. Спасибі хлопцям за цю гру, наша команда проявила характер. А супернику дякуємо за гідний опір.

ДЮФЛУ. Вища ліга. Група 2. 4 тур

30.09.2017. Запоріжжя. НТБ «Металург»

ДЮСШ «Металург» - ДЮФШ «Динамо» - 1:2 (1:2)

Склад «Динамо»: Червинський, Забарний, Вівчаренко (к) (Рязанцев, 56), Скорко, Кузик, Железняк, Бражко (Гук, 47), Глушач (Кирилюк, 80), Ісадченко (Велетень, 53), Блізніченко (Гладковський, 62), Здирко (Сологуб, 78)

Голи: Кузьмович (37, з пенальті) – Глушач (17), Здирко (24)

ФОТОГАЛЕРЕЯ МАТЧУ

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер