ДЮФЛУ. U-16. «Металіст» – «Динамо» – 1:1

ДЮФЛУ. U-16. «Металіст» – «Динамо» – 1:1

Гра відбулася на центральному полі академії «Металіст», розташованої на території ОСК «Металіст». Зустрілися шоста та перша команди групи 2 у першості U-16.

Звісно, «Динамо» було фаворитом цього матчу, однак вже на першій хвилині господарі поля несподівано повели в рахунку завдяки пенальті. Костянтин Вівчаренко корпусом відштовхнув у власному штрафному майданчику Алі Моджахеді, який проривався до воріт лівим флангом після вертикального пасу, але цього виявилося достатньо, аби арбітр вказав на 11 метрів. Вирок рефері виконав Вадим Журавель, пробивши з пенальті у ніжній кут воріт.

Динамівці зрівняли рахунок по перерві. Артем Кулаковський перехопив м’яч у центрі поля та віддав урозріз на Єгора Глушача, вивівши його сам-на-сам з голкіпером. Глушач легким ударом у дотик прокинув м’яч повз Коваленка у сітку воріт.

Динамівці до останнього намагалися вирвати перемогу у матчі, проте за спекотної погоди далася взнаки втома, яка накопичилася за два матчі у Харкові протягом трьох днів. Нагадаємо, позавчора «біло-сині» розгромили УФК «Олімпік» з рахунком 7:0. Незважаючи на втрату очок у Харкові, «Динамо» зберігає лідерство у чемпіонаті.

Старший тренер «Динамо» U-16 Сергій Беженар прокоментував матч з «Металістом»:

- Була важка гра. Хлопці були втомлені, адже ми грали позавчора, в середу, у той час як харківська команда в середу не грала. Але наші хлопці – молодці, до кінця боролися, намагалися виграти, але не вийшло. За самовіддачею до хлопців ніяких претензій у мене немає. Я подякував їм за самовіддачу. А помилки завжди були, є і будуть. Над помилками ми будемо працювати, проаналізуємо і вкажемо на ці помилки, аби вони не повторювалися в майбутньому. Було видно, що суперник дуже добре налаштувався на цю гру, і у них було завдання не програти. Зараз дамо хлопцям відпочити і будемо готуватися до наступних матчів.

ДЮФЛУ. U-16. «Металіст» (U-16) – «Динамо» (U-16) - 1:1

Голи: Журавель (1, з пен.) - Глушач (53)

«Металіст»: Коваленко, Яшин (к), Гайдаш, Чайковський (Хальорський, 59), Медяник, Журавель (Турка, 79), Залеський, Глушко, Резепов (Бордовський, 65), Земецький, Моджахеді (Голядинець, 64)

«Динамо»: Слуцький, Забарний, Вівчаренко (к) (Гук, 41), Скорко, Кузик, Железняк (Бражко, 41), Глушач, Кулаковський (Здирко, 58), Ісадченко (Рязанцев, 48), Ванат, Блізніченко

*фото Еліс Вєтрова

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер