ДЮФЛУ. U-16. Фінальний турнір. «Динамо» - «Скала» - 2:1 (+ВІДЕО)

ДЮФЛУ. U-16. Фінальний турнір. «Динамо» - «Скала» - 2:1 (+ВІДЕО)

Другий матч видався для підопічних Сергія Беженара та Артема Яшкіна далеко не таким легким, як гра першого туру з «Карпатами». Вже на 16-й хвилині динамівці залишилися в меншості. Арбітр показав червону картку Єгору Глушачу за небезпечну гру прямою ногою у центрі поля.

Не встигли динамівці оговтатись та перебудуватися, як за дві хвилини пропустили гол. Після вертикального навісу практично з середини поля ударом головою з кількох метрів відзначився Василь Пасічняк.

Динамівці відповіли кількома небезпечними ударами зі штрафних. Один із них завершився взяттям воріт. Удар Ваната прийняла на себе стінка, м’яч відскочив до Скорка, який відкочував під удар Владиславу і потужним ударом метрів з 20-ти спрямував його точно в нижній кут воріт – 1:1.

У цій грі тренерський штаб «Динамо» вдався до ротації складу, аби ті гравці, які більше грали вчора, перепочили та зіграли один тайм. П’ятеро із них з’явилися на полі одразу після перерви, ще один – у середині другої половини гри.

З перших хвилин другого тайму динамівці почали тиснути на ворота суперників, створюючи один момент за іншим. Не раз хапався за голову центрфорвард Ванат, який провів повний матч і мав кілька чудових моментів, аби забити гол. Він небезпечно бив з розвороту, обікрав захисника біля чужого штрафного, підправляв навіс з правого флангу ударом головою з кількох метрів, але всі ці спроби виявилися марними. Як і ще один удар у площину воріт з-під захисника, а також момент, коли голкіпер випустив м’яч з рук, подарувавши його Владиславу, але того відтіснив від м’яча та відштовхнув захисник, за що динамівці вимагали призначення пенальті.

Дуже близьким до взяття воріт Ванат був на 75-й хвилині, коли Блізніченко виконав прямий удар зі штрафного, м’яч на мить застряг у ногах захисника та відскочив до Ваната, який одразу потужно пробив без шансів для голкіпера, але влучив у стійку… Моменти мали й інші динамівці. Після кутового з лівого флангу Ілля Забарний головою бив з лінії воротарського – над поперечиною.

Створювалося враження, що це суперники «біло-синіх» майже весь матч провели в меншості – настільки відчутною була перевага нашої команди. І за свої старання динамівці врешті були винагородженні на останній хвилині основного часу матчу. Ванат зіграв у стінку з Блізніченком у чужому штрафному, прийняв м’яч та з кута воротарського лівою невідпорно пробив у ближній кут воріт!

За хвилину після навісу все того ж Блізніченка та удара головою все того ж Ваната м’яч влучив у поперечину. Але це вже не мало значення – «Динамо» і без того здобуло важливі три очки. Тепер у заключному турі «біло-сині» в очному протистоянні з київським ДЮСШ-15 розіграють переше місце в групі. Матчі третього туру відбудуться у понеділок.

ДЮФЛУ. ФІНАЛЬНИЙ ТУРНІР ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ (U-16). 2-й тур

«Динамо» (Київ) - «Скала» (Моршин) - 2:1 (1:1)

16.06.2018. Запоріжжя. НТБ «Металург» 

«Динамо»: Слуцький, Гук (Забарний, 41), Вівчаренко (к), Скорко (Кузик, 41), Кирилюк, Бражко (Железняк, 65), Глушач, Рязанцев (Ісадченко, 41), Гладковський (Блізніченко, 41), Здирко (Кулаковський, 41), Ванат.

Голи: Пасічняк (18) – 0:1, Скорко (31) – 1:1, Ванат (80) – 2:1

Вилучення: Глушач (16)

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер