ДЮФЛУ (U-16). Фінальний турнір. «Динамо» перемагає у київському дербі та виходить до півфіналу!

ДЮФЛУ (U-16). Фінальний турнір. «Динамо» перемагає у київському дербі та виходить до півфіналу!

Ця гра вирішувала долю першого місця у нашій групі. Після двох стартових турів обидві київські команди мали стовідсотковий показник – по шість очок, і в очному протистоянні вирішували долю першого місця в групі. Краща різниця м’ячів була у «Динамо», тож для того, аби посісти перше місце в групі, команді Сергія Беженара та Артема Яшкіна достатньо було зіграти внічию.

На момент початку цієї гри вже завершилися поєдинки заключного туру в паралельній групі, де перше місце посів «Шахтар», а друге – «Дніпро».

Як і матчі першого ігрового дня, ця гра відбувалася за майже екстремально спекотних умов. І лише у другий ігровий день погода трохи зжалилася над гравцями – тоді навіть накрапав дощ.

Напевно, саме через спеку команди розпочали гру не надто активно, демонструючи невеликі швидкості. Однак поступово динамівці почали нарощувати тиск на ворота суперників. Ті ж, у свою чергу, практично не переходили на чужу половину поля, зосередившись виключно на обороні власних воріт. Єдиний небезпечний випад гравці ДЮСШ-15 здійснили у самому кінці тайму, але приводом для нього слугували помилки захисника та воротаря «біло-синіх», які, на щастя, завершилися лише кутовим.

Очевидно, цей момент дещо струснув динамівців, які одразу ж організували небезпечний випад, який завершився потужним ударом Блізніченка, а слідом ще кілька небезпечних атак. Одна із них, остання перед свистком на перерву, вже на єдиній компенсованій хвилині, завершилася голом. Блізніченко з лівого флангу виконав навіс на дальню стійку, звідки Ісадченко ударом головою відправив м’яч у ворота.

Цього разу в перерві Сергій Беженар провів лише одну заміну, замінивши Владислава Ваната, який заніс до свого пасиву попередження через суперечки з арбітром, на Володимира Здирка. Зазначимо, що цей матч пропускав через дискваліфікацію Єгор Глушач.

У другій сорокахвилинці спека трохи зменшилася, у штрафному майданчику ДЮСШ-15 утворилася тінь. Можливо, і це послужило причиною того, що з перших хвилин тайму «біло-сині» закрили суперника у їх штрафному майданчику, проводячи одну небезпечну атаку за іншою. Однак другий м’яч уперто не хотів залітати до воріт ДЮСШ-15. Натомість єдина атака «червоних» завершилася несподіваним та нелогічним голом Степанюка у середині тайму.

Нічийний результат залишав би «Динамо» на першому місці в групі, але «біло-синіх» вочевидь не влаштовувала нічия і вони продовжили штурмувати ворота ДЮСШ-15. Свого динамівці добилися на передостанній хвилині основного часу. Простріл Блізніченка з лівого флангу ударом у дотик замкнув Здирко, принісши «Динамо» ще три очки.

Таким чином, здобувши три перемоги у трьох матчах групи, «біло-сині» посіли перше місце та у півфіналі зустрінуться з «Дніпром», який посів друге місце у групі. Півфінальна зустріч команд з берегів Дніпра відбудеться 20 червня о 16:00.

ДЮФЛУ. U-16. ФІНАЛЬНИЙ ЕТАП. 3 тур

«Динамо» (Київ) – ДЮСШ-15 (Київ) – 2:1 (1:0)

18.06.2018. Запоріжжя. НТБ «Металург»

«Динамо»: Червінський – Скорко (Кирилюк, 67), Забарний, Вівчаренко (Гук, 62), Кузик – Железняк , Бражко, Кулаковський (Рязанцев, 54)– Ісадченко (Гладковський, 47), Блізніченко – Ванат (Здирко, 41).

Голи: 1:0 - Ісадченко (40+1), 1:1 – Степанюк (60), 2:1 – Здирко (79)

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер