ДЮФЛУ U-16. «Динамо» у компенсований час поступилося «Шахтарю» – 0:1 (+ФОТО, ВІДЕО)

ДЮФЛУ U-16. «Динамо» у компенсований час поступилося «Шахтарю» – 0:1 (+ФОТО, ВІДЕО)

Академічна група під керівництвом Юрія Дмитруліна та Сергія Процюка вела напружену боротьбу, але забити так і не змогла. Загалом гра вийшла цікавою та обопільно гострою з великою кількістю небезпечних моментів з боку обох команд.

Мабуть, найреальнішу загрозу відзначитися донеччани втратили у другому таймі, коли динамівців виручив голкіпер Ігнатенко, а потім підстрахував Опанасенко. Біля протилежних воріт близькими до успіху були Попов та Волошин, але трохи не пощастило.

Розв’язка настала на останній компенсованій до другого тайму хвилині, коли гравець «Шахтаря» Ігор Єгоров під час боротьби впав у чужому штрафному майданчику, і в досить неоднозначному моменті арбітр призначив пенальті. Денис Шевченко, який вийшов на заміну у другому таймі, реалізував одинадцятиметровий удар та забезпечив перемогу своїй команді.

Вища ліга ДЮФЛУ.

«Динамо» U-16 – «Шахтар» U-16 - 0:1 (0:0)

«Динамо»: Ігнатенко, Опанасенко (Базілєєв, 70), Боль (к), Єгоров, Баранюк (Закружний, 78), Хрипчук, Скрипник, Урсолов, Н. Волошин, Осадець (Міщенко, 65), Попов.

«Шахтар» (стартовий склад): Пузанков, Козик, Козишкурт, Мампассі, Хромей, Очеретько, Капинус, Бако, Бендера, Шостак, Махиня.

Гол: Шевченко (80+4, з пен.).

Відзначимо, що свій наступний матч «Динамо» U-16 проведе в суботу, 11-го травня, удома проти київського «Локомотива».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер