ДЮФЛУ U16 «Динамо» - «Шахтар» - 0:1

ДЮФЛУ U16 «Динамо» - «Шахтар» - 0:1

У першому ж турі академічні групи киян зустрілися з донецьким «Шахтарем». Хлопці вікової категорії U16 (футблісти 2004-го року народження) під керівництвом тренерів Юрія Дмитруліна та Віктора Мороза приймали суперника на одному з полів клубної бази в Кончі-Заспі.

Господарі вийшли на гру з величезним бажанням, володіли територіальною та ігровою перевагою у першому таймі та створили достатньо можливостей для взяття  воріт, але щоразу не вистачало зовсім трохи.

Долю поєдинку вирішив єдиний забитий м’яч, який провели гості у другому таймі. Перший удар суперника прийняла на себе стійка, а першим на добиванні опинився Пушкарьов, який і спрямував м’яч у сітку.

Незадовго до фінального свистка ледь не зрівняв рахунок Єременко, який підключився до атаки, але послав м’яч поруч зі стійкою. А ще в одному з моментів захисник вибив м’яч із самісінької лінії воріт після прострілу динамівців із правого флангу. Воротар зреагував, однак від його рук м’яч котився у кут воріт, але біля нього опинився лише гравець суперника, який і ліквідував загрозу. Ще небезпечно пробивав головою Слесар. А вже у компенсований час голкіпер «Шахтаря» двічі поспіль упорався з ударами Горбача та Царенка, зреагувавши на «постріли» з близької відстані.

Юрій ДМИТРУЛІН: «Ми повністю переграли «Шахтар»

Підсумки гри підбив наставник «Динамо» U16 Юрій Дмитрулін:

- На мій погляд, ми повністю переграли «Шахтар». Знали, за рахунок чого, за рахунок яких сильних якостей ця команда грає, і постаралися їх нейтралізувати, а в атаці зіграти на своїх сильних сторонах. У цьому плані ми виглядали набагато сильніше за суперника. У першому таймі було три-чотири хороших моменти, хоча б один із них можна було використовувати, але підвела реалізація, хоча весь минулий тиждень ми якраз над завершенням атак і працювали. Але нічого страшного, бувають такі ігри, коли маєш повну перевагу, створюєш моменти, а потім проста неуважність - помилка в оборонних діях призводить до гола в наші ворота. Але навіть після цього могли зрівняти рахунок Слюсар, Царенко, Горбач, але знову ж таки реалізація залишає бажати кращого. Сказав хлопцям проаналізувати гру, щоб розуміти, за рахунок чого вони перегравали «Шахтар», яких помилок припускалися і що заважало реалізовувати моменти. Це все відпрацьовується на тренуваннях. Говоримо їм щоразу йти до кінця і забивати кожен м'яч, щоб виробити навик - тоді й у грі можна буде з закритими очима забивати.

Загалом вважаю, ми рухаємося в правильному напрямку. Після цього матчу хлопці стануть сильнішими і відчують упевненість.

ДЮФЛУ U16, 1-й тур

«Динамо» - «Шахтар» – 0:1 (0:0)

«Динамо»: 1. Ісаченко, 16. Канаєв (20. Білоусов, 70), 3. Волковицький, 4. Філатов, 2. Єременко, 8. Бенедюк, 18. Мельниченко, 7. Слесар, 5. Царенко (к), 10. Давлатов, 11. Горбач.

«Шахтар» (стартовий склад): 1. Барченко, 2. Чуйко, 3. Христенко (к), 4. Удод, 5. Булеза, 6. Лосенко, 7. Мурадян, 8. Глущенко, 9. Лещинський, 10. Пушкарьов, 11. Борисенко.

Гол: Пушкарьов (61).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер