ДЮФЛУ. U-16. Фінальний турнір. «Динамо» - «Карпати» - 5:1 (+ВІДЕО)

ДЮФЛУ. U-16. Фінальний турнір. «Динамо» - «Карпати» - 5:1 (+ВІДЕО)

Перед цією грою відбувся стартовий матч нашої групи, у якому команда київського ДЮСШ-15 на останніх хвилинах вирвала перемогу над «Скалою» з Моршину з рахунком 2:1.

Перший ігровий день подарував і сенсацію. У матчі групи А «Шахтар» зіграв унічию з київською «Зміною-Оболонь» - 1:1.

Динамівці зі стартових секунд свого першого матчу обрушили шквал атак на ворота біло-зелених і дуже швидко відкрили рахунок. Голкіпер львів'ян Назар Стегніцький кілька разів поспіль реагував на удари киян із близької відстані, проте з ударом Ісадченка, який вчасно опинився на добиванні, з кількох метрів він уже не міг нічого вдіяти. Так рахунок було відкрито. 

На восьмій хвилині біло-сині забили вдруге. Стельмащук у власному штрафному майданчику лише ціною фолу зупинив прорив Владислава Ваната до воріт «Карпат», арбітр призначив справедливий пенальті, який чітко реалізував сам постраждалий. 

Однак леви дуже швидко скоротили відставання у рахунку до мінімуму. Антигерой попереднього гольового епізоду Стельмащук опинився сам перед воротами під час виконання стандартного положення і замкнув передачу влучним ударом головою.

Динамівці продовжували грати першим номером. Після хвилинної перерви на водопій (матч відбувався за сильної спеки) небезпечно бив здалеку Блізніченко, а Ісадченко раз-по-раз проривав оборону львів'ян правим флангом. Черговий його прорив до лицевої у штрафному суперника завершився зручним прострілом на дальню стійку, звідки Блізніченко, випередивши свого опікуна, відправив м'яч у сітку, відновивши комфортну перевагу киян у два м'ячі. 

Наприкінці тайму Ісадченко вирішив завершити свій черговий прорив ударом з гострого кута. Вийшло небезпечно, але м'яч просвистів над поперечиною воріт. 

Вже у перерві і на початку другої 40-хвилинки Сергій Беженар вдався до перших замін, аби освіжити склад у важких, спекотних умовах. Динамівці виглядали більш свіжими і по перерві, впевнено контролюючи м'яч та гру. 

Тим часом легко і невимушено швидка вертикальна атака нашої команди завершилася виходом Ваната віч-на-віч з воротарем, який Владислав реалізував. 

Ще за кілька хвилин Рязанцев забив п'ятий м'яч у ворота біло-зелених. Для цього Євгену знадобилося лише шість хвилин на полі. 

У другому таймі динамівці створили чимало нагод, і рахунок міг бути ще більш розгромним, хоча і так вони ні на хвилину не дозволили сумніватися у своїй тотальній домінації на полі у цій грі. 

До слова, на грі був присутній старший тренер академічних груп ДЮФШ «Динамо» Ромео Вендлер. 

У суботу відбудуться матчі другого туру нашої групи. О 16:00 зустрінуться ДЮСШ-15 та «Карпати», а о 18:00 «Динамо» зіграє зі «Скалою».

Старший тренер «Динамо» U-16 Сергій Беженар:

- Результат хороший, гра теж. Хлопці витримали спеку і виконали на поле все, про що ми просили, особливо це стосується атаки. Єдиний недолік – це те, що пропустили після стандартного положення, при стандартах так не можна грати біля своїх воріт. Під час фінального турніру ми будемо проводити тільки легкі тренування, тому що по такій погоді всім командам грати важко. Головним завданням буде відновлення. Ми награвали різні тактики протягом сезону. Суперників по фінальному раунду переглядали, у нас є інформація про всіх командах, так що, ми можемо змінювати нашу гру в залежності від суперника.

ДЮФЛУ. ФІНАЛЬНИЙ ТУРНІР ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ U-16

«Динамо» - «Карпати» - 5:1 (3:1)

15.06.2018. Запоріжжя. НТБ «Металург» 

«Динамо»: Червінський, Забарний, Вівчаренко (к), Скорко (Кирилюк, 77), Кузик, Железняк (Гук, 59), Глушач (Гладковський, 45), Кулаковський (Бражко, 41), Ісадченко, Блізніченко (Рязанцев, 50), Ванат (Здирко, 56) 

Голи: Ісадченко (4), Ванат (8, з пенальті, 49), Блізніченко (27), Рязанцев (56) - Стельмащук (14).
 
Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер