ДЮФЛУ U-16. «Динамо» – «ДЮСШ-15» – 3:0

ДЮФЛУ U-16. «Динамо» – «ДЮСШ-15» – 3:0

16-річні вихованці клубної ДЮФШ (футболісти 2003-го року народження) під керівництвом Юрія Дмитруліна та Сергія Процюка на власному полі з упевненим рахунком 3:0 переграли однолітків з київської «ДЮСШ-15».

Сприятливий результат наші хлопці забезпечили собі ще у першому таймі. Хоча до перерви у номінальних господарів було, як мінімум, дві хороші нагоди для взяття воріт, вони ними не скористалися: у першому епізоді динамівців виручила поперечина, а у другому – воротар Фастов, витягнувши м’яча із самісінького кута воріт. Господарі ж свої моменти реалізували сповна. У другій половині першого тайму Попов та Скрипник із різницею у чотири хвилини забили два м’ячі, і обидва – після флангових передач. Кирило скористався вдалим прострілом Осадця та замкнув його ударом у нижній кут воріт. А згодом Скрипник своєчасно зіграв на добиванні.

Після перерви у наших хлопців було достатньо моментів для збільшення рахунку, набагато більше, ніж у першому таймі, зокрема у Волошина та Богдана. Але реалізувати бодай один із них вдалося лише у компенсований арбітром час. Зробив це Демиденко після того, як Богдан пройшов зліва по флангу та віддав хорошу передачу на партнера, і той свою нагоду не змарнував, встановивши остаточний рахунок.

Чемпіонат ДЮФЛУ U-16. 6-й тур

«Динамо» - «ДЮСШ-15» – 3:0 (2:0)

«Динамо»: Фастов, Мазур (Попивняк, 78), Боль (к), Пусь (Опанасенко, 71), Король, Березанський, Скрипник (Хрипчук, 64), Осадець (Закружний, 56), Міщенко (Трикоз, 60), Н. Волошин (Демиденко, 78), Попов (Богдан, 64).

Голи: Попов (28), Скрипник (32), Демиденко (80+1).

Свій наступний матч «Динамо» (U-16) проведе у неділю, 28-го жовтня, коли в рамках календарного 9-го туру у гостях зустрінеться із УФК «Дніпро» з однойменного міста.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер