ДЮФЛУ. U16. «Чорноморець» - «Динамо» - 0:2 (+ВІДЕО)

ДЮФЛУ. U16. «Чорноморець» - «Динамо» - 0:2 (+ВІДЕО)

Гра відбулася на стадіоні ДЮФШ «Чорноморець» в Одесі. Підопічні Євгена Ястребінського та Андрія Фартушняка здобули впевнену перемогу 2:0, забивши в кожному з таймів по одному м’ячу.

На початку матчу на полі було багато боротьби, з часом динамівці взяли гру під свій контроль і залишили суперника без м’яча – одесити могли розраховувати лише на небезпечні контратаки. Кияни ж усе ближче підбиралися до володінь суперника, на ударній позиції опинялися Маткевич та Зоренко, але господарі злагоджено та організовано оборонялися. Неприємний епізод стався в середині тайму, коли пошкодження м’яза отримав Янчишин та не зміг продовжити гру – замість нього на заміну вийшов Михайлів.

Чудовий момент мав Дзень після навісу зліва Кремчаніна, але Микиті зовсім трохи забракло влучності – м’яч пролетів над поперечиною. Через деякий час Кремчанін уже сам завдавав удару зліва в дальній кут – воротар у стрибку витягнув м’яч з-під поперечини. А вже в наступному моменті наша команда повела в рахунку. Після подачі від кутової позначки і боротьби у штрафному майданчику, одесити сфолили проти Мітька, а пенальті чітко реалізував Кремчанін.

У другому таймі ініціативою теж більше володіли динамівці, але певний час справа до надто небезпечних моментів не доходила. В одному з епізодів динамівці кілька разів впродовж однієї атаки завдавали ударів по воротах суперника, але кожного разу їх блокували захисники, які опинялися на шляху м’яча. Але гостям усе-таки вдалося подвоїти рахунок: Гусєв здорово навісив справа, а Мітько виграв верхову боротьбу у штрафному майданчику суперника і головою переправив м’яч у сітку – 2:0.

Надалі динамівці не сбавили обертів, а продовжували вести гру під свою диктовку. «Чорноморець» же створював свої моменти переважно після стандартних положень. Але наші гравці добре розбирали футболістів суперника та нейтралізовували небезпеку. Вони самі мали можливість довести рахунок до великого після подачі кутового, але воротар одеситів встиг зреагувати на удар. Рахунок на табло більше не змінювався, наша команда довела гру до логічного завершення, здобувши перемогу.

Відзначимо, що свій наступний матч «Динамо» U16 проведе рівно за тиждень, 17-го жовтня. У сьомому турі чемпіонату України ДЮФЛ наша команда вирушить до Харкова, де зустрінеться з місцевим «УФК-Метал».

ДЮФЛУ. Еліт-ліга. U16

«Чорноморець» - «Динамо» - 0:2 (0:1)

10.10.2020. ДЮФШ «Чорноморець»

«Динамо»: 23. Старушко, 3. Балаба, 18. Сизонюк (к), 14. Білоконь (8. Микитюк, 53), 20. Гусєв (6. Котуха, 67), 19. Мітько (11. Грохольський, 65), 9. Маткевич (22. Прокопенко, 53), 24. Янчишин (26. Михайлів, 18), 13. Кремчанін (4. Гаджимурадов, 68), 10. Зоренко, 2. Дзень.

Голи: Кремчанін (30, з пен.), Мітько (60).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер