ДЮФЛУ U-16. «Барса» - «Динамо» – 0:0

ДЮФЛУ U-16. «Барса» - «Динамо» – 0:0

У другій групі вікової категорії U-16 (футболісти 2003-го року народження) наші хлопці на виїзді зустрічалися із сумською «Барсою» та у нелегкому поєдинку задовольнились нульовою нічиєю.

Найреальніші нагоди відзначитися мали Попов та Опанасенко, які завдавали удари по порожнім воротам, але не влучили у площину, також наша команда не реалізувала кілька виходів сам-на-сам із воротарем господарів.

Підопічні Юрія Дмитруліна та Сергія Процюка із самого початку матчу володіли ініціативою і одного разу навіть відправили м’яч у сітку, але з положення «поза грою». Утім напруга біля воріт сумчан усе зростала. Гурманчук виконав небезпечний штрафний удар по центру, але вийшло вище воріт, Волошин ледь не замкнув чудовий простріл справа, але якимось дивом із вигідної позиції не зміг переправити мяч у сітку. Удар Закружного заблокували захисники, вибивши мяч на кутовий. Кияни продовжували володіти ініціативою і надалі, але до серйозних загроз воротам справа не доходила, адже «Барса» нейтралізовувала атаки наших хлопців на підступах до власного штрафного майданчика.

У другому таймі кияни продовжували нагнітати ситуацію біля воріт суперника. В одному з моментів м’яч прийняла на себе стійка! Він ніяк не йшов у ворота, по-зрадницьки обминаючи їх. Не зміг замкнути перспективний простріл зліва Закружний, зі штрафного пробив трохи вище Волошин, з-під поперечини витягнув воротар мяч після удару Гурманчука. Небезпечними були як стандартні положення у виконанні нашої команди, так і різноманітні атаки та комбінації. Здавалося, що забитий мяч – це питання часу. Але удар Попова прийняв на себе захисник, подачу зліва нейтралізував воротар, а Березанський зі штрафного влучив у стінку. Ближче до завершення другої половини зустрічі динамівці взагалі не відходили від воріт суперника, який лічені рази переходив на чужу половину поля. Після розіграшу штрафного в сантиметрах над поперечиною послав м’яч Закружний, із дальньої відстані низом пробив Скрипник – у руки воротарю. Суперник усією командою оборонявся та перекривав можливості для взяття воріт.

- Мабуть, у будь-якому результаті є своя закономірність, - прокоментував матч тренер Сергій Процюк. -  У нас було достатньо моментів, щоб забити, але через різні обставини це зробити не вдалося. Нападники не йшли на випередження, у результаті не використали свою перевагу та не реалізували моменти. Порівняно з минулим матчем проти київського «Локомотива», з яким ми також зіграли 0:0, за змістом сьогоднішня гра була значно кращою. У попередньому ж матчі кількість створених моментів була меншою.

Ми зовсім необов’язково втратили ще два очки. Зараз у нас щільний графік, граємо по два матчі на тиждень. Найближчої середи приймаємо одеський «Чорноморець», але такий режим у всіх команд нашої групи. Суперники приблизно рівні, усі відбирають очки один в одного, тим цікавіше.

Чемпіонат ДЮФЛУ U-16. 5-й тур

«Барса» (Суми) U-16 - «Динамо» U-16 – 0:0

6.10.2018. Суми. Футбольний центр «Барса»

«Динамо»: 1. Фастов, 30. Повивняк (28. Король, 70), 4. Боль (к), 15. Опанасенко (3. Пусь, 65), 12. Гурманчук, 8. Березанський (17. Хрипчук, 80), 23. Міщенко (99. Богдан, 60), 27. Осадець, 77. Закружний (5. Скрипник, 73), 19. Н. Волошин, 7. Попов.

Свій наступний матч «Динамо» (U-16) проведе в середу, 10-го жовтня, коли в рамках перенесеного 8-го туру вдома прийме одеський «Чорноморець».

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер