ДЮФЛУ. U-16. 2-й тур. «Динамо» - «Волинь» - 13:1

ДЮФЛУ. U-16. 2-й тур. «Динамо» - «Волинь» - 13:1

Нагадаємо, у першому турі «біло-сині» здобули нелегку перемогу у «дербі» зі столичною командою О.К. ім. І. Піддубного, у той час як лучани зазнали поразки з рахунком 3:6 від господарів турніру – запорізького «Металурга».

Цього разу підопічні Андрія Анненкова та Андрія Башлая вирішили не відкладати справу у довгий ящик та вже з перших хвилин почали забезпечувати собі позитивний результат. Ще до перерви гру було по суті зроблено – динамівці вели після першої 40-хвилинки з рахунком 7:0.

Хет-трик ще до перерви оформив Вікентій Волошин, який у підсумку забив у цій грі п’ять м’ячів. По дублю вже у першому таймі записали на свій рахунок Іван Дероган та Максим Завгородній, а у другому – Данило Шелест. Герой першого туру Завгородній, реалізувавши пенальті на останніх хвилинах, забив свій третій м’яч у грі та встановив остаточний рахунок – 13:1. Єдиний м’яч, «гол престижу» лучани забили теж з пенальті.

У цій грі тренерський штаб «біло-синіх» дав змогу зіграти з перших хвилин тим виконавцям, які вчора виходили на заміни. Деякі гравці зіграли по тайму – вже у перерві у складі «Динамо» відбулося одразу три заміни – на поле вийшли Ярош, Хондак та Надольський. І лише голкіпера замінювати не стали – таким чином Дероган та Моргун відіграли по повному матчу. У той самий час динамівські наставники спробували використати деяких гравців на незвичних для них нових позиціях.

Приміром Вікентій Волошин, який провів перший тайм на звичній для себе позиції атакуючого півзахисника, по перерві зіграв на вістрі атаки, а Іван Дероган, який у першому турі провів повний матч, отримав відпочинок. До слова, Вікентій, відвантаживши у ворота лучан п’ять м’ячів, випередив Івана у загальному бомбардирському заліку команди – тепер на рахунку Волошина 19 голів у цьому сезоні, а на рахунку Дерогана, який сьогодні відзначився дублем - 18.

Останній гол Волошин забив блискучим прямим ударом зі штрафного. Саме цей гол він назвав найкращим на власну думку після гри:

«Найбільше мені сподобався гол зі штрафного, давно прагнув забити такий гол, адже я – штатний виконавець стандартних положень, багато працюю над цим елементом під час та після тренувань. Взагалі мої голи – це і заслуга партнерів по команді, я вдячний їм за надані мені нагоди. У першому таймі я грав на своїй звичній позиції під нападниками, а у другому тренер вирішив спробувати мене на новій позиції – центрального форварда.

Відверто кажучи, суперник був не надто високого рівня, але і наша команда гра сьогодні була на високому рівні, тому рахунок такий розгромний. До того ж, ми зробили висновки після стартової гри. Тренер вказав нам на наші помилки, і ми їх виправили сьогодні».

Тренер динамівців Андрій Башлай, який працює з групою 16-річних у тандемі зі старшим тренером Андрієм Анненковим, після гри відзначив, що тренерський штаб залишився задоволеним грою:

«У стартовому матчі нам не все вдалося. Ми зібрали хлопців, обговорили помилки і сьогодні хлопці діяли набагато швидше, тому нам вдавалося багато хороших атак, за якими не встигали суперники, що у підсумку відобразилося на табло. Не буду коментувати суперників, адже до фінальної частини команди так просто не потрапляють. Якщо «Волинь» вийшла до фінальної частини, значить вона по праву входить до вісімки найкращих команд в Україні у цій віковій категорії. Можливо, сьогодні був не їх день, щось не вийшло.

Звісно, ми провели ротацію, адже під час фінальної частини важлива турнірна стратегія. Рахунок дозволив нам задіяти усіх гравців. Сьогодні було багато красивих голів. Мені найбільше сподобалися ті, які були забиті в результаті швидкісних флангових атак з прострільними передачами. Головний тренер у цій грі спробував перевірити деяких хлопців не на звичних для них позиціях, адже на фінальну частину приїхало всього 18 гравців, у той час як у команді заявлено 25. До того ж, вчора Дмитро Єфименко отримав травму, і ми ще не маємо остаточного вердикту – наскільки вона серйозна.

Під час фінального турніру в нас щільний графік ігор, усі гравці були задіяні у цих матчах, тому завтрашній день перед третім туром буде присвячений відпочинку та відновленню».

ДЮФЛУ. U-16. Фінальний турнір. Група «Б». 2-й тур

17.06.2017. Запоріжжя. НТБ ФК «Металург»

«Динамо» (Київ) – «Волинь» (Луцьк) – 13:1 (7:0)

Склад «Динамо»: 1. Моргун – 2. Пінчук (14. Ярош), 3. Буценко, 15. Дмітров, 18. Шелест – 17. Гуров (4. Біловар) – 10. Завгородній, 9. Волошин, 21. Михайленко (6. Бодня), 11. Шулянський (24. Хондак) – 22. Дероган (7. Надольський)

Голи: Волошин (5, 10, 23, 69, 73), Дероган (18, 30), Завгородній (32, 36, 77, з пенальті), Шелест (45, 61), Бодня (71) – Лучка (65, з пенальті)

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер