ДЮФЛУ (U-16). 1-й тур. «Динамо» – ФК «Львів» – 7:0

ДЮФЛУ (U-16). 1-й тур. «Динамо» – ФК «Львів» – 7:0

Динамівці під керівництвом Юрія Дмитруліна та Артема Яшкіна свій перший матч провели у Нововолинську проти ФК «Львів».

У день гри динамівці приїхали на стадіон за годину п’ятнадцять хвилин до стартового свистка, тому ще встигли подивитися другий тайм паралельного матчу нашої групи «Металург» (Запоріжжя) – «Карпати» (Львів). Відзначимо, що запоріжці, які грали в меншості з хвилини 15-ї першого тайму, поступилися 1:2.

Команди цієї вікової групи грали два тайми по 40 хвилин.

Лише чотири оберти секундної стрілки знадобилося підопічним Юрія Дмитруліна та Артема Яшкіна, щоб втілити стартову активність у забитий м’яч. Данило Лісовий, отримавши пас майже в серединіі поля трохи правіше центру, обіграв двох чи трьох суперників та прострілив до центру, де Олександр Шарило чудово зіграв на випередження, замкнувши передачу партнера.

У наступні хвилини ініціативою продовжували володіти номінальні господарі – кияни. Хоча й львів'яни атакували доволі гостро: Мирославу Мазуру час від часу доводилося вибивати м’яча на кутовий чи аут, щоб ліквідувати загрозу.

Щоб уникнути зайвої нервозності, в середині тайму динамівці закріпили свою перевагу – це Шарило оформив дубль, скориставшись подачею Артема Козака та влучно пробивши з середини штрафного майданчику. Не минуло й двох хвилин, як красивий дальній удар вдався лівому захиснику Владиславу Дубинчаку після пасу Шарила – м’яч полетів за замислуватою траекторією та застав зненацька воротаря. Відразу же динамівець, який, здалося, й сам не повірив, як йому таке вдалося, опинився у дружньому колі партнерів, які привітали його з досягненням.

У першому таймі були ще небезпечні удари Мочуляка, Лісового, Нелюбіна, Косовського, але з ними впорався воротар. До свистка на перерву ще раз встигнув відзначитися Шарило, оформивши хет-трик. Лісовий вивів його майже віч-на-віч із голкіпером й Олександр без труднощів його перекинув.

Другий тайм також пройшов під диктовку динамівців, щоправда, діяти вони могли вже за рахунком. Регулярно воротам загрожували Лісовий, Козак та Косовський. Одного разу господарі дуже добре виконали штрафний, призначений на лівому фланзі, поблизу бокової лінії штрафного майданчику. Напевно, це була награна комбінація: Косовський пробіг, Козак покотив м’яча Мочуляку, той навісив від лінії воріт, й Ярмоленку не вистачило зовсім трошки, щоб замкнути дальню стійку.

Та оскільки в цьому матчі наша команда забивала голи на будь-який смак, своїм шансом вирішив скористатися Козак, який із району лівого кута воротарського майданчику переправив м’яча точно в дальній кут. Ну а фінальну крапку поставив Терещенко, який, отримавши пас від Лісового на лівому краю штрафного майданчику, наблизився до воротаря, перехитрив його та спрямував м’яча низом точно в дальній кут. А вже в компенсований час із кількох метрів замкнув дальню стійку після передачі справа Косовського, встановивши остаточний рахунок – 7:0.

Нагадаємо, свій наступний поєдинок «Динамо» U-16 проведе завтра, 30-го червня, у Нововолинську проти запорізького «Металурга». Початок о 18.00.

ДЮФЛУ (U-16). Фінальний турнір. Група «А». 1-й тур

29.06.2014. Нововолинськ, стадіон «Шахтар». 500 глядачів

«Динамо» – ФК «Львів» – 7:0 (4:0)

«Динамо»: 1. Кобель (30. Санжаревський, 63), 8. Бабан (7. Ярмоленко, 41), 3. Єдинак, 16. Мазур, 4. Дубинчак (13. Апостолюк, 53), 18. Нелюбін (17. Корчебний, 50), 9. Косовський, 15. Козак (5. Смирний, 59), 19. Мочуляк, 11. Шарило (22. Терещенко, 41), 10. Лісовий (20. Винниченко, 63).

Голи: Шарило (4, 19, 37), Дубинчак (21), Козак (58), Терещенко (73, 90+2).

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер