ДЮФЛУ (U-16). У півфіналі «Динамо» перемагає «Дніпро» по пенальті та виходить до фіналу!

ДЮФЛУ (U-16). У півфіналі «Динамо» перемагає «Дніпро» по пенальті та виходить до фіналу!

Динамівці традиційно розпочали гру першим номером та у стартові хвилини створили кілька чудових нагод, аби відкрити рахунок. Однак першими несподівано відзначились дніпряни. У середині тайму, прямо перед міні-перервою на гідратацію  вони реалізували контрвипад. Результативною стала триходівка Кобак – Волинець – Рубчинський, останній забивав вже у порожні ворота.

Пропущений м’яч аніскільки не знітив динамівців. Як і раніше, вони атакували багато та різноманітно, створюючи біля воріт «Дніпра» момент за моментом, і невдовзі зрівняли рахунок. Від суперника м’яч відскочив до Михайла Железняка, який у чужому штрафному сміливо пішов в обіграв кількох захисників та проштовхнув м’яч на Владислава Ваната, який з кількох метрів у дотик переправив його до сітки воріт!

До цього епізоду гравці «Дніпра», як могли, намагалися не дати Ванату заволодіти м’ячем, відбиваючись від численних навісів, прострілів з флангу та кутових.

Одразу після голу «біло-сині» мали забивати і другий. Голкіпер дніпрян перервав гострий навіс Ісадченка, м’яч відскочив до Блізніченка, який бив у практично порожні ворота з близької відстані, але не влучив. Ще за кілька хвилин інший навіс Ісадченка з правого флангу результативним ударом замкнув Ванат, проте лайнсмен вгледів у Владислава офсайд…

Дніпровці ж відповіли лише несподіваним та підступним ударом Кобака зі штрафного, з яким, утім, упорався Олексій Слуцький. На цей момент було важко уявити, що Олексію доведеться стати героєм цього поєдинка...

Після перерви гравці «Дніпра» почали трохи сміливіше йти в атаку, однак беззаперечною ігровою перевагою, як і раніше, володіли «біло-сині». У середині тайму оборона дніпрян все ж не витримала тиску, Матвєєв у власному штрафному не за правилами зупинив прорив Здирка, який вийшов на заміну, й арбітр призначив пенальті. 11-метровий чітко реалізував найкращий бомбардир нашої команди Ванат.

Динамівці продовжували створювати гольові моменти й упевнено доводили гру до перемоги, як все раптом з ніг на голову перевернув свисток арбітра за кілька хвилин до завершення основного часу. Після навісу зі стандарту до штрафного майданчика «Динамо» рефері вгледів порушення правил зі сторони Ваната у дуже неоднозначному епізоді. Він вказав на 11-метровий, більше того, нагородив Владислава жовтою карткою, яка виявилася для нього другою у матчі… Пенальті реалізував Артем Файдор, зрівнявши рахунок.

Ще за кілька хвилин, перед виконанням динамівцями штрафного удару біля воріт «Дніпра», арбітр за начебто поштовх під час боротьби у штрафному показав жовту картку Євгенію Рязанцеву, яка для нього теж була другою. Таким чином, наша команда завершувала матч удев’ятьох, а також втратила двох ключових гравців перед останнім матчем…

Долю гри вирішувала серія післяматчевих пенальті, у якій справжнім героєм став динамівський голкіпер Олексій Слуцький. Він зреагував на перші два удари дніпрян, тоді як динамівці реалізували всі чотири спроби – до п’ятих ударів справа не дійшла. Влучні удари з пенальті Вівчаренка, Здирка, Блізніченка та Забарного принесли «Динамо» перемогу та путівку до фіналу!

Вирішальний матч за чемпіонське звання відбудеться у п’ятницю, 22 червня, о 18:00. Суперником «Динамо» буде «Шахтар», який у півфіналі розгромив київський ДЮСШ-15 з рахунком 4:0.

ДЮФЛУ. ФІНАЛЬНА ЧАСТИНА СЕЗОНУ 2017/2018 (U-16). 1/2 фіналу.

«Динамо» - «Дніпро» - 2:2 (по пенальті – 4:2)

20.06.2018. Запоріжжя. НТБ ФК «Металург». 200 глядачів

«Динамо»: Слуцький, Скорко, Забарний, Вівчаренко (к), Кузик, Железняк, Бражко (Здирко, 58), Кулаковський (Рязанцев, 41), Ісадченко (Гладковський, 52), Блізніченко, Ванат

«Дніпро»: Зновенко, Кобельчук, Матвєєв, Файдор, Ернандес, Ботагов, Кобак, Соловйов (к) (Копил, 54), Сокол (Маловичко, 41), Волинець, Рубчинський.

Голи: Ванат (33, 65, з пенальті) – Рубчинський (20), Файдор (78, з пенальті)

Серія пенальті: 0:0 – Ботагов (голкіпер), 1:0 – Вівчаренко, 1:0 – Файдор (голкіпер, штанга), 2:0 – Скорко, 2:1 – Кобак, 3:1 – Блізніченко, 3:2 – Рубчинський, 4:2 – Забарний.

Вилучення: Ванат (77, повторне попередження), Рязанцев (80+, повторне попередження)

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер