ДЮФЛУ. U-15. «УФК-Олімпік» (Харків) – «Динамо» - 0:5 (+ВІДЕО)

ДЮФЛУ. U-15. «УФК-Олімпік» (Харків) – «Динамо» - 0:5 (+ВІДЕО)

Перемога на стадіоні «Сонячний» далася 15-річним динамівцям набагато легше, ніж їх старшим на два роки одноклубникам.

Хоча умови для цього були ще важчі, адже злива, яка майже не переставала, все-таки мала свій вплив на газон стадіону «Сонячний». За таких умов було важко грати низом, м’яч все частіше застрягав у калюжах.

Тим не менше динамівці з перших хвилин мали відчутну перевагу над суперником та створювали гольові моменти один за одним. Врешті черговий момент перетворив на гол Олександр Міщенко, який вдало приклався по м’ячу, який відскочив від партнера після прострілу з правого флангу.

Другий гол прийшов з того ж флангу. Попов прийняв вертикальний пас, прибрав фінтом голкіпера, який вийшов із воріт на перехоплення та відправив м’яч у порожні ворота.

Вертикальний футбол приносив успіх динамівцям і по перерві. Спершу дубль оформив Міщенко. Згодом вихід один на один завершився 11-метровим, який реалізував капітан команди Антон Боль. Довершив розгром Іван Відошевич, який вийшов на заміну та результативно завершив атаку після прострілу з лівого флангу. 

Провівши сім матчів, команда Євгена Лозинського та Олександра Стужука продовжує лідирувати у групі з показником шість перемог та одна нічия та загальною різницею м’ячів 28:2.

Євген Лозинський, старший тренер «Динамо» U-15:

- Ми попереджали хлопців, що суперник буде насичувати оборону, середину поля, а на флангах будуть зони, тому просили брати ініціативу в свої руки і користуватися цим. У нас на флангах є непогана швидкість, тому десь з середини тайму ми почали перегравати суперника. Голи також прийшли з флангів, були й інші небезпечні моменти, які ми не реалізували.

Також ми виключили передачі назад і впоперек, тому що бачили, як грала наша старша команда і як м'яч застряє. Попросили команду більше грати у вертикальний футбол. Ці ігри теж йдуть на користь, тому що в таких умовах нам рідко доводиться грати. Хлопці поставилися з розумінням до умов і зіграли так, як ми і просили.

Антон Боль, капітан «Динамо» U-15:

- Багато чого у нас не виходило через непрості погодні умови. Але установку тренера ми виконали і забили свої голи. Тренер сказав нам менше грати низом, бо м'яч буде застрягати в калюжах і будуть обрізки. Ми почали грати верхом і у нас все стало виходити.

 ДЮФЛУ. U-15. Вища ліга. Група 2. 9 тур

28.10.2017. Харків. Стадіон «Сонячний»

«УФК-Олімпік» (Харків) – «Динамо» - 0:5 (0:2)

Склад «Динамо»: Фастов, Боль (к), Мазур (Скрипник, 43), Ставничий (Оруджев, 36), Базилєєв, Хрипчук (Шут, 47), Березанський, Шапоренко (Свистун, 45), Міщенко, Волошин (Відошевич, 45), Попов

Запасні: Ігнатенко

Голи: Міщенко (30, 37), Попов (33), Боль (44), Відошевич (55)

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер