ДЮФЛУ U-15, U-17: дві вікторії «Динамо» над «УФК-Олімпік»

ДЮФЛУ U-15, U-17: дві вікторії «Динамо» над «УФК-Олімпік»

У першому таймі команди U-17 продемонстрували відкритий футбол. Біля обох воріт із завидною регулярністю виникали небезпечні момент, однак було забито лише один м’яч – за гру рукою захисника «УФК-Олімпік» у власному штрафному майданчику було призначено пенальті, який упевнено реалізував Ісаєнко.

Після перерви вже динамівці не дозволяли супернику настільки комфортно почуватися на власній половині поля, а біля воріт харків’ян продовжували виникати моменти, два з яких виявилися гольовими. Спочатку Мільченко, змістившись із лівого флангу, із лінії штрафного майданчика пробив точно в ближній кут, а вже в компенсований час Духан пробив із меж штрафного майданчика зльоту після відскоку від партнера, оформивши розгромний рахунок.

Завдяки цій перемозі «Динамо» закріпило своє лідерство в турнірній таблиці – після шести турів кияни йдуть без втрат, випереджаючи найближчого переслідувача, донецький «Шахтар», на шість очок.

Олексій Дроценко, старший тренер «Динамо» U-17:

- Хороша гра, хороший суперник. У першому таймі харків’яни створили достатньо моментів біля наших воріт, до яких призвели наші позиційні помилки. У нас було так само багато нагод, одну з яких втілили в гол до перерви, й ще дві – в другому таймі. Думаю, що наша перемога є заслуженою, адже виграє той, хто забиває. Звичайно, є над чим працювати, поговорити під час розбору гри, й будемо рухатися далі. Якщо брати загалом малюнок гри, то хлопці виконали установку. Хотілося би прибрати технічні погрішності, але потрібно зважати на те, що поле було важким, через що й виникали невимушені втрати.

Чемпіонат ДЮФЛ U-17. Група 2. Перенесений матч 3-го туру

«УФК-Олімпік» – «Динамо» – 0:3 (0:1).

«Динамо»: 12. Малиш, 2. Дмитрук (11. Куценко, 78), 5. Мельник (к), 7. Приходько, 4. Малишкін, 7. Білошевський, 21. Ващишин, 10. Мільченко (15. Сухоручко, 70), 16. Цитаїшвілі, 22. Мащенко (6. Духан, 61), 9. Ісаєнко (14. Сирота, 80).

Голи: Ісаєнко (18, пен.), Мільченко (68), Духан (80+1).

Для молодших динамівців матч розпочався не дуже вдало – в дебюті зустрічі після прострілу з правого флангу Слуцький не втримав м’яча в руках, і суперник вдало зіграв на добиванні. Подібний хід подій динамівців не збентежив, і вони обрушили шквал атак на ворота суперника. Тривалий час «біло-синім» не щастило – вище за всілякі похвали діяв голкіпер, а кілька разів на порятунок гостей приходив каркас воріт. Утім, ще до перерви гості відігралися – після подачі з кутового м’яч рикошетом від захисника «УФК-Олімпік» залетів у кут воріт.

З початком другого тайму динамівці з подвійною енергією побігли вперед, і доволі швидко досягли свого – це Ванат увірвався до штрафного майданчика та невідпорно пробив повз голкіпера. Повівши в рахунку, кияни не зупинялися, але остаточний рахунок вдалося встановити лише в компенсований час – після подачі до штрафного майданчика та скидки партнера м’яч від Забарного залетів у ворота.

Завдяки цій перемозі «Динамо» відірвалося в турнірній таблиці від найближчих переслідувачів – «біло-сині», маючи 16 очок, тепер випереджають «Дніпро», «Металіст» та «ДЮСШ-15» на чотири пункти.

Олександр Ситник, старший тренер «Динамо» U-15:

- Хоч і домовлялися, що граємо з перших хвилин, але хлопці розпочали матч дещо розслабленими, зо що й поплатилися – через те, що не було концентрації з перших хвилин, і помилка воротаря, яка призвела до пропущеного м’яча. Але добре, що вчасно оговталися, загалом, мали беззаперечну перевагу. По самовіддачі претензій немає, а от над якістю гри потрібно працювати. Створили багато моментів, але технічна оснащеність та реалізація поки залишають бажати кращого – можна було набагато раніше знімати всі питання про переможця й не доводити до нервових останніх хвилин.

Чемпіонат ДЮФЛ U-15. Група 2. Перенесений матч 3-го туру

«УФК-Олімпік» – «Динамо» – 1:3 (1:1).

«Динамо»: 57. Слуцький, 4. Забарний, 55. Вівчаренко (к), 18. Швед, 6. Кузик, 9. Бражко (10. Маценко, 62), 11. Глушач (8. Рязанцев, 55), 7. Ванат (14. Козленко, 70), 19. В’юнник (5. Голоколосов, 70), 20. Велетень (13. Скорко, 44), 12. Здирко (15. Семчук, 46).

Голи: ? (7) – автогол (25), Ванат (40), Забарний (70+1).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер