ДЮФЛУ. U-15, U-17: дві перемоги динамівців над УФК в Харкові

ДЮФЛУ. U-15, U-17: дві перемоги динамівців над УФК в Харкові

Нагадаємо, ці матчі були перенесені з початку травня на більш ранній термін у зв’язку із виходом збірної України U-17, кістяк якої складають динамівці, до фінальної частини Чемпіонату Європи.

Традиційно першими на поле вийшли гравці команд U-17. «Біло-сині» не стали відкладати справу в довгий ящик та вже на 14-й хвилині відкрили рахунок. Зробив це капітан команди Олексій Хахльов. Динамівці контролювали хід зустрічі, володіли ігровою перевагою і до перерви забили ще один гол, автором якого став Юрій Козиренко.

Господарі поля відіграли один м’яч прямо перед перервою. Проте на самому початку другого тайму Максим Куліш відновив комфортну перевагу динамівців у рахунку. А наприкінці гри Олег Лига, який вийшов на заміну у другому таймі, довів рахунок до розгромного, як і у попередньому матчі проти «Кременя» виступивши у ролі джокера. 4:1 – «Динамо» знову перемагає УФК з розгромним рахунком.

Паралельно з нашим відбувався ще один поєдинок, цікавий для нас з огляду на турнірну боротьбу – між «Дніпром» та «Шахтарем» у Дніпропетровську. Його результат – нічия 0:0 – дозволив «Динамо» збільшити відрив від «гірників» до п’яти очок. 

Старший тренер «Динамо» U-17 Віталій Косовський

- Протягом усього матчу наша команда володіла перевагою над суперником, домінувала на полі. Ми забили чотири голи, причому не використали ще багато моментів, тож рахунок міг бути ще більшим. Результат відображає події на полі.

ДЮФЛУ. U-17. Вища ліга. Група 2. 14-й тур

20.04.2016. Харків

УФК (Харків) – «Динамо» (Київ) – 1:4 (1:2)

Голи: ? (40) – Хахльов (14), Козиренко (38) – Куліш (43), Лига (73).

Склад «Динамо»: Кучерук, Миколенко, Борщов (Токаренко 55), Русин (Романенко, 77), Червак, Хахльов, Булеца (Стрижак, 62), Наумець (Дришлюк, 58), Куліш (Левенець, 62), Янаков, Козиренко (Лига, 55).

Далі настав час виявити сильнішого п’ятнадцятирічним. Незважаючи на крупніший рахунок у порівнянні з U-17, перемога далася динамівцям не так просто. У першому таймі глядачі голів не побачили. А по перерві першими уперед вийшли господарі поля. Однак динамівці дуже швидко відігралися, а у підсумку здобули не просто вольову, але і розгромну перемогу. Хет-триком у цій грі відзначився Артем Шулянський, а дублем – Геннадій Крук, який вийшов на заміну.

У паралельному матчі головних переслідувачів «Динамо» у Дніпропетровську, «Дніпра» та «Шахтаря», була зафіксована перемога господарів поля з рахунком 2:1. Тож тепер «Динамо» випереджає обидві команди на дев’ять очок, щоправда дніпропетровці мають гру у запасі.

Старший тренер «Динамо» U-15 Олександр Ситник:

- У першому таймі ми дуже довго «розгойдувалися», хоч і володіли територіальною перевагою. Але до небезпечних, стовідсоткових моментів справа не доходила. Наша команда грала надто повільно, не вмикаючи свої звичні швидкості. У другому таймі через індивідуальну помилку нашого захисника, якого обікрали під час обробки м’яча, суперник відкрив рахунок, реалізувавши вихід сам-на-сам із голкіпером. Після цього ми зібралися, ввімкнули швидкості, дуже швидко зрівняли рахунок й одразу вийшли вперед. Суперники «розклеїлися», нам стало набагато легше грати, і ми втілили свою перевагу у забиті м’ячі.

ДЮФЛУ. U-15. Вища ліга. Група 2. 14-й тур

20.04.2016. Харків

УФК (Харків) – «Динамо» (Київ) – 1:5 (0:0)

Склад «Динамо»: Моргун, Пінчук, Буценко, Дмітров (Біловар, 52), Білик (Пахарина, 58), Гуров, Крилов (Цикало, 63),Михайленко (Крук, 45), Духота, Дероган (Лісовик, 55), Шулянський (Шевченко, 62).

Голи за «Динамо»: Шулянский – 3, Крук – 2.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер