ДЮФЛУ U-15. «Шахтар» – «Динамо» – 2:2

ДЮФЛУ U-15. «Шахтар» – «Динамо» – 2:2

Відкрити рахунок динамівцям удалося в середині першого тайму. Пішовши у пресинг на чужій половині поля, підопічні Євгена Ястребінського та Андрія Фартушняка змусили суперника помилитися. Янчишин вийшов на ударну позицію та обвідним ударом спрямував м'яча у ворота. Утім, за кілька хвилин неузгоджені дії захисника та воротаря «Динамо» призвели до пропущеного м'яча у відповідь.

Після перерви тиск на ворота «гірників» продовжився, моменти наші гравці, які грали в більшості, створювали із завидною регулярністю. Нарешті, вийти вперед «біло-синім» вдалося після того, як Зоренко замкнув простріл від лицьової лінії. Також близьким до взяття воріт був Балаба після розіграшу стандарту, однак, на жаль, не вдалося збільшити свою перевагу. А потім, на заключній компенсованій хвилині, сталася подача зі штрафного, й м'яч відскочив у ворота від когось із гравців «Шахтаря» – у протоколі записали на воротаря «гірників» Кравця.

Євген ЯСТРЕБИНСЬКИЙ, старший тренер «Динамо» (U-15):

- Рахунок на табло. Звичайно, хотілося виграти, і, напевно, мали вигравати. Арбітр додав п'ять хвилин – у дорослому футболі нечасто стільки додають... Так, були жовті картки, зупинки, але п'ять, як на мене, забагато... Хлопці засмутилися, що не вдалося втримати перемогу, але ми їх підтримали. Тим паче, гру вони показали непогану.

ДЮФЛУ U-15, 1-й тур

«Шахтар» (Донецьк) – «Динамо» (Київ) – 2:2

«Шахтар»: Кравець, Дрозд, Матвійчук, Бац, Огарков, Гетьман (Князєв, 36), Янович, Рябець (Дубровний, 47), Скляренко (Кокіль, 44), Ющенко (Лісний, 55), Деркач.

«Динамо»: Косач, Сизонюк, Балаба, Гусєв, Прокопенко (Білоконь, 44), Мітько, Кремчанін (Микитюк, 55; Педченко, 70+4), Янчишин, Цілик (Федоренко, 65), Могилевець (Грохольський, 22), Зоренко (Кролевець, 69).

Голи: Скляренко (29), Кравець (70+5) – Янчишин (25), Зоренко (47).

Вилучені: Дрозд (43) – Гусєв (70+1, друге попередження).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер