ДЮФЛУ (U-15). Фінальний турнір. 2-й тур. «УФК Дніпро» - «Динамо» - 0:1 (+ВІДЕО)

ДЮФЛУ (U-15). Фінальний турнір. 2-й тур. «УФК Дніпро» - «Динамо» - 0:1 (+ВІДЕО)

Перемогою, нехай непростою і мінімальною, завершився для «Динамо» другий ігровий день на фіналі ДЮФЛУ. Слідом за впевненим тріумфом над моршинською «Скалою», підопічні Олексія Дроценка і Євгена Ястребинського здолали «УФК Дніпро».

Днем раніше Олексій Дроценко запевняв, що він і його підопічні досконально знають сильні і слабкі сторони суперника і готові до непростого матчу. Команда з Дніпра - конкурент не новий, але серйозний і перемоги даються нелегко. Черговий матч - чергове підтвердження цих слів.

Переходячи відразу до огляду поєдинку слід зазначити, що і за моментами, і по грі, суперники були рівні. Але фортуна, як то кажуть, посміхається найсильнішим.

Кияни більше часу володіли м'ячем і створили ряд небезпечних моментів біля воріт номінальних господарів поля. Незважаючи на це, гравцям «Динамо» часто бракувало сил нанести вирішальний, акцентований удар. У зворотному напрямку слід відзначити і воротаря нашої команди Ігнатенка, який мінімум двічі виручав «біло-синіх» - обидва моменти у «УФК Дніпро» виникали після дальніх пострілів.

Перше і, як виявилося, єдине взяття воріт було зафіксовано за лічені секунди до фінального свистка. Пас від лицьової зліва з близької відстані замикав Навин Малиш. Чи то ногою, то чи головою, але гравцеві «Динамо» таки вдалося переправити м'яч у сітку воріт і вивести команду вперед.

А ось другий тайм вийшов менш насиченим на моменти. Незважаючи на рахунок, саме кияни володіли територіальною перевагою. Інша справа, що за 35 хвилин ігрового часу тайму до удару по воротах справа знову не доходила, або ж м'яч спрямовувався кудись в небо. За винятком єдиного виходу один на один з Ігнатенком, який блискуче виграв воротар «Динамо», особливих моментів «УФК Дніпро» також не створив.

1:0 - мінімальна, важка, але заслужена перемога столичних хлопців, які набирають три бали і добувають другу вікторію за два дні. У заключному турі групового етапу юні динамівці поміряються силами з КОДЮСШ-Арсеналом. Матч відбудеться в Щасливому, 27 червня. Початок о 16:00.

ДЮФЛУ (U-15). Фінальний турнір. 2-й тур

25.06.2018. Щасливе. Стадіон «Княжа-Арена». 200 глядачів

«УФК Дніпро» (Дніпро) - «Динамо» (Київ) - 0:1 (0:1)

Гол: Малиш (35)

«Динамо»: Ігнатенко - Боль, Опанасенко, Базілєєв, Мазур - Рябчук, Скрипник, Міщенко, Деміденко, Волошин - Малиш.

На заміну вийшли: Ставничий, Попов, Відошевич, Мельник.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер