ДЮФЛУ (U-15). Фінальний турнір. Матч за третє місце. «Динамо» - «Скала» - 2:0

ДЮФЛУ (U-15). Фінальний турнір. Матч за третє місце. «Динамо» - «Скала» - 2:0

Київське «Динамо», яке у півфіналі поступилося донецькому «Шахтарю», зустрілося зі «Скалою» зі Стрия, яка в паралельному фінальному поєдинку виявилася слабшою за львівські «Карпати».

Динамівці впевнено перемогли з рахунком 2:0 – долю зустрічі вирішили два забиті м’ячі у другій половині першого тайму та на самому початку другого. Спочатку Філатов відзначився після виконання стандартного положення, коли до нього відскочив м’яч, і він точним ударом ногою поцілив у дальній кут воріт. А подвоїв рахунок головою Горбач після подачі кутового.

Загалом, уся гра перебувала під контролем нашої команди, динамівці володіли ініціативою та ігровою перевагою. А наприкінці зустрічі не обійшлося без вилучень. Спочатку червону картку побачив перед собою Ганжола за грубу гру, а через кілька хвилин арбітр зрівняв склади, показавши «червоне світло» гравцю суперника. Утім, це відбулося вже наприкінці зустрічі, і на загальний результат вилучення не вплинули.

Таким чином, цього року «Динамо» U-15 у фінальному етапі ДЮФЛ посіло третє місце. Після фінального поєдинку, у якому зустрічалися «Карпати» та «Шахтар», відбулася урочиста церемонія нагородження переможців та призерів змагань.

ДЮФЛУ (U-15). Фінальний турнір. Матч за третє місце

30.06.2018. Київ. НТК ім. Баннікова. 100 глядачів.

«Динамо» - «Скала» - 2:0 (1:0)

«Динамо»: 1. Ісаченко, 8. Бенедюк, 7. Філатов, 2. Єременко, 15. Чубатий, 4. Ганжола, 18. Мельниченко (к), 5. Царенко, 9. Слесар, 10. Давлатов, 11. Горбач.

У другому таймі на заміну виходили: Волковицький, Пухтєєв, Грохольський, Цілик, Семенець.

Голи: Філатов (25), Горбач (36).

Вилучені: Ганжола (67) – (69).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер