ДЮФЛУ. U15. ДЮСШ «Металург» (Запоріжжя) – «Динамо» - 1:5

ДЮФЛУ. U15. ДЮСШ «Металург» (Запоріжжя) – «Динамо» - 1:5

Нагадаємо, зовсім нещодавно п’ятнадцятирічних динамівців очолив Віктор Мороз, який сам є вихованцем «Динамо» і раніше вже працював у нашому клубі. Допомагатиме йому Андрій Фартушняк.

Матч відбувся на полі зі штучним покриттям тренувальної бази ФК «Металург». Звісно, це не могло не позначитись на грі, і перша 35-хвилинка у «біло-синіх» пішла на пристосування до штучного газону.

Як виявилося, боротьба тривала фактично до першого гола. Його на 42-й хвилині красивим ударом у самісіньку дев’ятку приблизно з лінії штрафного забив Дмитро Поліщук після того, як прийняв пас із глибини від капітана команди Антона Царенка.

За шість хвилин Поліщук забив другий гол ще одним класним ударом – цього разу зі штрафного з небезпечної відстані приблизно з півкола перед штрафним майданчиком. А ще за сім хвилин Дмитро оформив хет-трик, завершивши класну комбінацію «біло-синіх». Атака «віялом» з переведенням м’яча з правого флангу в центр, простріл Артема Слесаря – і Поліщук замкнув дальню стійку.

Господарі поля були повністю деморалізовані. На 56-й хвилині вони пропустили курйозний гол - Кузнецов спрямував м’яч у свої ворота, дуже невдало зіграв і голкіпер запоріжців Лівенський, якого тренери одразу замінили. Шевцов, який зайняв місце у воротах замість нього, теж не залишився «сухим», одразу пропустивши від Філатова.

Усе, на що спромоглися господарі поля – гол престижу. Динамівці дуже захопилися власними атаками, пропустивши контрвипад, унаслідок якого Кривицький реалізував чистий вихід віч-на-віч із воротарем.

5:1 – дуже впевнений старт сезону для команди Віктора Мороза та Андрія Фартушняка.

ДЮФЛУ. U15. Вища ліга. Група 2. 1 тур

08.09.2018. Запоріжжя. НТБ «Металург». 100 глядачів

ДЮСШ «Металург» - «Динамо» - 1:5 (0:0)

«Металург»: Лівенський (Шевцов, 60), Баранов, Ізотов, Івашевич, Кузнецов (Кензін, 57), Стаднік, Овсянніков, Пархоменко (к), Кривицький, Завгородній, Кілєвий.

«Динамо»: Ісаченко (Кочерга, 62), Канаєв (Коренний, 60), Волковицький, Філатов, Єременко (Бенедюк, 60), Ганжола, Мельніченко, Царенко (к) (Александров, 50), Слесарь (Фернандо, 56), Поліщук (Горбач, 64), Давлатов (Титаренко, 56).

Голи: Кривицький (67) – Поліщук (42, 48, 55), Кузнецов (56, автогол), Філатов (60).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер