ДЮФЛУ. U15. ДЮСШ-15 - «Динамо» - 0:5

ДЮФЛУ. U15. ДЮСШ-15 - «Динамо» - 0:5

Гра відбулася на стадіоні ДЮСШ-15, що на Теремках, у Голосіївському районі. Динамівці здобули впевнену перемогу 5:0, забивши в першому таймі три м’ячі, а у другому – ще два.

Активніше розпочали гру господарі, але скоро динамівці взяли гру під свій контроль. Хороші моменти для взяття воріт мали Калин та Лобко, а відзначитися вдалося в середині тайму Пашку, який отримав м’яч на правому фланзі від Лобка, змістився в центр та з меж штрафного майданчика послав його повз воротаря. Відзначимо, що це був п’ятий гол Кирила з початку нинішнього чемпіонату, і за цим показником він вийшов на перше місце серед найкращих бомбардирів першості. А вже за хвилину той же Пашко мав подвоювати рахунок, але цього разу не зміг реалізувати ще один вихід сам на сам, спрямувавши м’яч у поперечину.

Зазначимо, що і ДЮСШ-15 мала нагоду зрівняти рахунок, але воротар динамівців В’ячеслав Суркіс обрав правильну позицію та зміг зреагувати на удар, вибивши м’яч. Виручив свою команду Суркіс і в одному з наступних епізодів, коли надійно забрав м’яч після удару суперника із середньої дистанції. Тренери Олексій Дроценко та Павло Чередніченко вимагали від своїх підопічних швидкості на флангах, і гравці намагалися виконувати цю вимогу. У підсумку їхні зусилля втілилися в гол Лобка, який поборовся за м’яч біля чужого штрафного майданчика, пройшов майже через півполя, обіграв захисника і теж реалізував вихід сам на сам із воротарем та подвоїв перевагу своєї команди.

Згодом під час у ході ще однієї позиційної атаки ледь не довів рахунок до великого Чубов, але господарі самовіддано оборонялися, утім, коли м’яч отримав Пашко, їм не залишалося нічого іншого, як фолити проти динамівця у власному штрафному майданчику. Пенальті чітко реалізував сам постраждалий, оформивши дубль.

У другому таймі кияни продовжували вести гру, мав можливість забити Осипенко, але мав місце рикошет, і м’яч вилетів на кутовий. А також Вихляєв, який виконував штрафний удар, але вийшло в руки воротарю. З близької дистанції пробивав Іщенко – воротар на місці. Незважаючи на впевнений рахунок, гра проходила на високій швидкості та досить динамічно. Не дивно, що гості мали багато моментів, і один із них удалося реалізувати на 52-й хвилині, коли відзначився Пономаренко, влучно пробивши з лівого краю штрафного майданчика.

А остаточний рахунок встановив Шевченко, який майстерно реалізував вихід сам на сам із воротарем, обігравши голкіпера суперника та спрямувавши м’яч уже в порожні ворота приблизно з лінії воротарського майданчика.

ДЮФЛУ. Еліт-ліга. U15

ДЮСШ-15 - «Динамо» - 0:5 (0:3)

07.10.2020. Стадіон ДЮСШ-15, Теремки, Голосіївський район

«Динамо»: 71. Суркіс, 17. Нестеренко, 3. Кузьменко, 5. Галич (14. Іщенко, 36), 23. Бельчиков (16. Вихляєв, 36), 4. Кусий (6. Хмельовський, 36), 7. Осипенко, 2. Чубов (8. Подейко, 47), 21. Калин (22. Шевченко, 36), 19. Пашко (11. Пономаренко, 36), 10. Лобко (9. Задорожний, 53).

Голи: Пашко (14, 35, з пен.), Лобко (28), Пономаренко (52), Шевченко (63).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер