ДЮФЛУ U-15. ДЮФШ «Ворскла» – «Динамо» – 0:1

ДЮФЛУ U-15. ДЮФШ «Ворскла» – «Динамо» – 0:1

Тривалий час підопічні Андрія Фартушняка та Віктора Мороза не могли втілити свою перевагу в забитий м’яч. Вдалося це зробити на 20-й хвилині, коли найкращий бомбардир «Динамо» Горбач вдало відгукнувся на простріл із правого флангу та в дотик переправив м’яча у ворота. Це десятий гол Ігоря у десяти іграх – коефіцієнт результативності рівно одиниця!

Не можна сказати, що після цього динамівці почали дозволяти супернику занадто багато, однак моменти виникали як біля воріт господарів, так і біля протилежних. «Біло-сині» обстукали стійки та поперечину воріт «Ворскли», в одному з епізодів неймовірним чином не влучили по воротах із кількох метрів, і цілком могли поплатитися за це втратою очок – як, зокрема, у двох моментах із виходом нападника господарів на ворота Ісаченка, які, на щастя, не були реалізовані.

Андрій ФАРТУШНЯК, старший тренер «Динамо» (U-15):

- Загалом, очікували, що гра буде важкою, оскільки нам і в Києві було непросто грати з ними (той поєдинок завершився перемогою «Динамо» з рахунком 2:0 – прим.). У «Ворскли» хороша команда. Не можу сказати, що вони демонструють якийсь дивовижний футбол, але боротьбу добре нав’язують. Утім, якби ми реалізували всі свої моменти, то не так би мучилися наприкінці гри. А так могли й втратити очки, коли наші хлопці пустили нападника «Ворскли» до воріт.

Також можу сказати, що фактично восени ми не виходили на натуральне поле, постійно граючи на синтетиці. Тут же й відскок м’яча зовсім інший, і ноги їдуть по-іншому. Тому, можливо, й цей фактор також вплинув на сьогоднішню гру.

ДЮФЛУ U-15. 11-й тур

ДЮФШ «Ворскла» (Полтава) – «Динамо» – 0:1 (0:1)

«Динамо»: 1. Ісаченко, 8. Бенедюк, 7. Філатов (16. Канаєв, 62), 2. Єременко, 13. Чубатий, 18. Мельниченко, 4. Ганжола (15. Александров, 52), 5. Царенко. 10. Давлатов (21. Поліщук, 50), 9. Слесар, 11. Горбач.

Гол: Горбач (20).

На зимову перерву динамівці йдуть, перебуваючи на другому місці в турнірній таблиці. Маючи 28 очок у активі, підопічні Андрія Фартушняка та Віктора Мороза відстають від «Шахтаря», який виграв усі 11 поєдинків, на п'ять пунктів, а одеський «Чорноморець» випереджають на два бали.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ U-15 ГРУПА 2

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер